Tarih : 05.06.2025
-Ekim Merkezi : The Hair Clinic Ahmet TOSUN
-Greft miktarı : 3800
Merhabalar
Bir süredir düşündüğüm saç ekimi işlemini Kurban bayramı arefesinde gerçekleştirdim. Ahmet beyi bu forumla birlikte gördüm. Saç ekim işlemi için birçok merkezle görüşüp fiyat aldım. Sonunda tercihimi Ahmet beyden yana kullandım.
Ahmet Tosun ön çizgi belirleme ve kanal açma işlemlerini bizzat kendisi yaptı. Diğer işlemleri ekibi tarafından yapıldı ama Ahmet Bey ara ara gelip işlem sürecini takip etti. Greft toplama işlemini Buse hanım, ekim işlemini ise Buse, Beyza ve Nihal hanım gerçekleştirdi. Operasyonda uzun süre aynı pozisyonda olmak ve yapılan lokal anestezi işlemi sırasındaki acı haricinde bir sorun yaşamadım.
Operasyon sonrası ise donör bölgedeki kanama ve uyku sorunum oldu. Planlanan sayıdan daha az bir greft ekimi oldu. Ahmet bey yeterli sayıda greft çıkmadığını donör bölgesini çok yıpratmak istemediğini söyledi. Şu an 13.gündeyim. Takviye olarak Biotin-çinko- selen içerikli tablet, d vitamini, balık yağı kullanıyorum. Medikal olarak proscar 1/4 ve coraspin tablet kullanıyorum. Şampuan olarak ise Revita ve haftada bir yüzde 2 ketoral şampuan kullanıyorum.
Herkese iyi günler dilerim. Yorumlarınız ve tavsiyeleriniz benim için değerli