Dostum merhaba,
Ekim sürecini kontrol ettiğimde erken yaştan saç ekimi yaptırmamak ile ve 35li yaşları beklemek ile en doğru kararı vermişsiniz. 3450 greftlik bir çalışma için neden 2 güne yayarak bir çalışma yaptığını hiç sordunuz mu? Çünkü greft sayısı çok fazla olmamak ile birlikte tek 1 günde de bitirebilirdi.
Ekim işlemi olarak ortada var olan saçlarınızın dökülme ihtimaline karşı ortadaki yere de bir ekim çalışması yapılması gayet güzel bir düşünce olmuş. Fakat burada hocayı kötülemek için değil bu sadece benim kendi düşüncem olarak şakaklara ekim yapma kısmında ben pek güvenmiyorum. Çünkü saç diplerin güçlü bir saça sahip fakat şakak bölgeleri ince telli olduğu için ekim sonrasında bu bölge çok sırıtabiliyor. Burada umarım bunu düşünerek ince telli saçlarını ayıklayarak bir ekim planlaması yapılmıştır. Tepe ekimi için ise ilerleyen zamanlarda açılma durumuna bırakılması da güzel ve doğru bir karar olmuş. Donör bölgesi olarak bakıldığında zaten çok güçlü bir donör alanından 3450 greft çok rahat bir şekilde alım yapılmış. Donör bölgesi de herhangi bir problem görünmüyor.
Ekim olarak ön hattının doğallığı sağlanmaya çalışmış güzel bir görünüm olacak gibi görünüyor. Sadece şok dökülme işlemin tamamlanmış ama hassas davranıyorsun saçlarına dokunmaya korkmamanı öneririm