Saç Ekimi Sonuçları
Sonucun şimdiden güzel olacağı belli olmuş..Hayırlı olsun...
Dostum merhaba,3 aylık sürecine göre gelişimin güzel gidiyor. Çıkışların yavaştan başlamış ön hat hızlı bir şekilde kendini göstermeye başlamış 1-2 aylık süreç sonrasında sizleri daha çok tatmin edecek kıvama gelecektir.
Şu an için gayet güzel ilerliyor süreç. Bundan sonra her ay daha daha da sıklaşacak saçlar. Az daha sabır Hocam
biraz şoktan kurtulanlar olmuş sanırım net değerlendirme için 4 ay gibi bakmak lazım şu an için olumsuz bir durum yok gibi gördüm ben.
119. GÜN GÜNCELLEMESİöncelikle Bekir hocanın bu kadar geriden geldiği bir süreci hatırlamıyorum hastalarında. Heralde benim bünyemden kaynaklı sürecim baya geriden geliyor diye düşünüyorum. Vitamin destek takviyelerine devam ediyorum süreci hızlandırmak adına önerisi olan varsa dinlemek istiyorum. Saçların ne zaman atağa geçeceğini merak ediyorum ve endişeleniyorum.
Nasıl geriden gelme böyle hocam? 120 gün için gayet iyi çıkmış saçlar. Nasıl birsey bekliyorsunuz?
Hocam bekir hocanın diğer ekimlerini incelediğinizde sürecin diğer ektiren arkadaşlara göre geriden geldiğini görürsünüz. Onların 120. Gün sonucu daha iyi benimkinden. Bu yüzden tavsiye ve önerilere açığım süreci nasıl hızlandırırım ?
Süreci beklentini azaltarak hızlandırabilirsin. 4 ay için görsel şahane