Gönderen Konu: BEKİR BEK 3450 GREFT YAŞ 35 19.06.2025  (Okunma sayısı 15327 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: BEKİR BEK 3450 GREFT YAŞ 35 19.06.2025
« Yanıtla #181 : Bugün, 12:53:32 »
Değerli arkadaşlar, Bu konuyu açan şahış klinik ile organize hareket ediyor. Forumdaki kullanıcılara özel mesaj gönderek konunun üstte görünmesi için yorum yapma isteğinde bulunuyor.

@Hintell
(bilgine)

Böyle düşünmene sebep olan sorun ?
Global Moderator

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : Bugün, 13:25:52 »
Böyle düşünmene sebep olan sorun ?

Özel mesaj yoluyla bana bir soru sordu daha sonra verdiğim cevabı genel konuya da yazmamı istedi.
Verdiğim cevap hiç bir bir teknik bilgi içermiyor: "Ekim sonucun daha iyi olamazdı" yazdım.
Diğer kullanıcıların bu yorumu okuması onlara ekim süreciyle ilgili hiçbir artı kazandırmaz.
Normal birey dm yoluyla iletişim sağlayıp konusu hakkında pozitif yorum yapılmasını istemez.

• Yaşınız 36

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #183 : Bugün, 13:37:11 »
Özel mesaj yoluyla bana bir soru sordu daha sonra verdiğim cevabı genel konuya da yazmamı istedi.
Verdiğim cevap hiç bir bir teknik bilgi içermiyor: "Ekim sonucun daha iyi olamazdı" yazdım.
Diğer kullanıcıların bu yorumu okuması onlara ekim süreciyle ilgili hiçbir artı kazandırmaz.
Normal birey dm yoluyla iletişim sağlayıp konusu hakkında pozitif yorum yapılmasını istemez.

Ben gercekten bazı insanların neden böyle kötü olduğunu anlayamıyorum. Kendi yorumunda bile klinikle ilgili bir cümle geçmiyor. Eski bir üyeden sadece süreç ile ilgili yorum istedim  oda tecrübesini paylaşssın diye konuyu nerelere çekti. Gerçekten üzüldüm ve size yinede iyi temennilerde bulunuyorum.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #184 : Bugün, 14:01:45 »

Yanlış anlaşılma var diyelim. Sanırım Hintell de durumu normal karşıladı şüpeli bir durum gözetmedi. Güle güle tara saçlarını.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : Bugün, 14:10:11 »

Anladım konusunda güzel yorum olmasını istemiş  saçlarıda güzel olmuş
Art niyet olduğunu düşünmüyorum
Ayrıca kişinin başırılı sonuç alıp saç ektirdiği merkezin ön plana çıkmasını istemeside normal.. insanda minnet duygusu oluşuyor en büyük derdini çözdüğü için. tecrübe etmiş beğenmiş başarıya ulaşmış sonuç olarak
Olumsuz davranan varsa merkezi ile ilgili forumda olumlu davranan olmasıda çok normal tavsiyede edebilir insanlara. Konusunun güncel olmasını istemeside hakkı. Güzel bir konu art niyet olduğunu düşünmüyorum.  Sanırım sen farklı alğıladın ama uyardığım için sanada teşekür ederim.

Global Moderator

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : Bugün, 14:10:39 »
Ben gercekten bazı insanların neden böyle kötü olduğunu anlayamıyorum. Kendi yorumunda bile klinikle ilgili bir cümle geçmiyor. Eski bir üyeden sadece süreç ile ilgili yorum istedim  oda tecrübesini paylaşssın diye konuyu nerelere çekti. Gerçekten üzüldüm ve size yinede iyi temennilerde bulunuyorum.

Ekim sonucundan %99 başarı sağlamış biri ekimin gidişatı hakkında özel mesaj yoluyla yorum talep etmez artık.
Sorunun cevabını özel mesaj yoluyla aldın zaten. Neden aynı cevabı konuya taşımamı talep ediyorsun.
Eski üye değilim. Tecrübeli de değilim.

"Klinik ile organize hareket ediyor".Yorumumu düzeltiyorum. Olay tamamen senin kişiliğin ve karakterinle alakalı.
  • Yaşınız 36

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #187 : Bugün, 14:12:45 »
Ekim sonucundan %99 başarı sağlamış biri ekimin gidişatı hakkında özel mesaj yoluyla yorum talep etmez artık.
Sorunun cevabını özel mesaj yoluyla aldın zaten. Neden aynı cevabı konuya taşımamı talep ediyorsun.
Eski üye değilim. Tecrübeli de değilim.

"Klinik ile organize hareket ediyor".Yorumumu düzeltiyorum. Olay tamamen senin kişiliğin ve karakterinle alakalı.
Size hayırlı günler diliyorum konuyu uzatmanın daha fazla bir anlamı yok. Allah herkesin kalbine göre en iyisini nasip etsin.
  • Yaşınız 35

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #188 : Bugün, 14:16:16 »
Ayrıca kişinin başırılı sonuç alıp saç ektirdiği merkezin ön plana çıkmasını istemeside normal.. insanda minnet duygusu oluşuyor en büyük derdini çözdüğü için. tecrübe etmiş beğenmiş başarıya ulaşmış sonuç olarak
Olumsuz davranan varsa merkezi ile ilgili forumda olumlu davranan olmasıda çok normal tavsiyede edebilir insanlara. Konusunun güncel olmasını istemeside hakkı. Güzel bir konu art niyet olduğunu düşünmüyorum.  Sanırım sen farklı alğıladın ama uyardığım için sanada teşekür ederim.
Hintel hocam teşekkür ediyorum beni en iyi yine sen anladın. Zaten kendimi ifade etmek birşeyleri ispat edercesine acıklamak inan çok yordu hepimiz insanız ama art niyet taşımak kime ne kazandırıcak işin özü iyi insan olmakta. Sevgi ve hoşgörü ile kalın 🙏
  • Yaşınız 35

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #189 : Bugün, 14:17:43 »

Yanlış anlaşılma var diyelim. Sanırım Hintell de durumu normal karşıladı şüpeli bir durum gözetmedi. Güle güle tara saçlarını.
Çok teşekkürler hocam 🙏
  • Yaşınız 35

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #190 : Bugün, 14:20:46 »
Küsmene gerek yok kel’cüm yanlış anlaşılma olmuş çözdük.. bir sorun yok :)
Global Moderator

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #191 : Bugün, 14:22:31 »
Küsmene gerek yok kel’cüm yanlış anlaşılma olmuş çözdük.. bir sorun yok :)
🥳😇🙏
  • Yaşınız 35

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #192 : Bugün, 14:32:41 »

Ticari amaç yorumları ile gerçek hasta yorumlarının ayıklanması gerekir.
Konuların güncel kalma isteği ile fake hesaplar arasındaki çizgi gözden kaçarsa forumun güvenilirliği sarsılır.
İlk sayfalarda adı gözükmeyen arka planda kalmış çok kaliteli klinikler var.
Bu uyarma görevi sadece bana değil tüm kullanıcılara düşünüyor. Uyarımı analize aldığın için ben teşekkür ederim.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
« Son Düzenleme: Bugün, 14:50:39 Gönderen: Violator »
  • Yaşınız 36

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #193 : Bugün, 14:37:06 »
Ticari amaç yorumları ile gerçek hasta yorumlarının ayıklanması gerekir.
Konuların güncel kalma isteği ile fake hesaplar arasındaki çizgi gözden kaçarsa forumun güvenilirliği sarsılır.
İlk sayfalarda adı gözükmeyen arka planda kalmış çok kaliteli klinik var.
Bu uyarma görevi sadece bana değil tüm kullanıcılara düşünüyor. Uyarımı analize aldığın için ben teşekkür ederim.
Umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.
Hocam forumdaki bilgili arkadaşların konulara daha fazla yorum yapması gerekiyor. Hintell de tek başına yüz bin konuya nasıl yetişsin. Mesela kel sen ben, bu işi deneyimlemiş ve bilen insanlar olarak daha fazla ilgilenmeliyiz. Bu şekilde hem yeni arkadaşlara yardımcı oluruz hem de forum daha zengin bir kaynak haline gelir. Bu arada yapmıyorsunuz demiyorum yalış anlaşılmasın yapıyorsunuzdur elbet

Facebook Twitter Instagram