Gönderen Konu: Propecia  (Okunma sayısı 355 defa)

Alper1

• Hero Member
Ynt: Propecia
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2025, 15:54:25 »
Reçetesiz bir şekilde eczanelerden alabilirsin ama her şehirde bulunmuyor arayıp bulman lazım özellikle İstanbul'da veya Ankara'daysan rahat bulursun.
2 günde 1 içmeni tavsiye etmem finasteridin yarı ömrü kısadır bu yüzden her gün kullanılması gerekiyor.

kaaninho

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2025, 16:26:54 »
Reçetesiz bir şekilde eczanelerden alabilirsin ama her şehirde bulunmuyor arayıp bulman lazım özellikle İstanbul'da veya Ankara'daysan rahat bulursun.
2 günde 1 içmeni tavsiye etmem finasteridin yarı ömrü kısadır bu yüzden her gün kullanılması gerekiyor.
tamamdır teşekkür ederim. Konyada yaşıyorumda burda da bulurum heralde bir şekilde

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2025, 18:40:20 »
tamamdır teşekkür ederim. Konyada yaşıyorumda burda da bulurum heralde bir şekilde
Bulursunuz muhtemelen.

tolga

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2025, 12:20:53 »
kanka emin misin internette her yerde reçeteli ilaç olduğu yazıyor ben istanbuldayım biliyor musun hangi eczanelerde bulurum?

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2025, 16:34:49 »
kanka emin misin internette her yerde reçeteli ilaç olduğu yazıyor ben istanbuldayım biliyor musun hangi eczanelerde bulurum?
Ben 1.5 yıldır kullanıyorum reçetesiz bir şekilde her eczanede bulabilirsin tabi bazılarında stok sorunları olabiliyor şehrine göre değişir ama muhtemelen İstanbul'da bulursun. Ben Ankara'da yaşadığım için bilemeyeceğim maalesef.

İstanbullu1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2025, 22:01:13 »
Her eczanede var ben saç ektirdikten sonra 1 ay kullandım ancak 1 yıl devamlı kullanırsan etkisini gösteriyor çoğu kişi öyle yazmış

Facebook Twitter Instagram
Temalar: 3: index (default_mobil), Display (default_mobil), GenericControls (default).
Alt Temalar: 6: init, html_above, body_above, main, body_below, html_below.
Dil Dosyaları: 4: index+Modifications.english (default_mobil), index+Modifications.turkish-utf8 (default_mobil), BadBehavior_bbc.english (default_mobil), BadBehavior_bbc.turkish-utf8 (default_mobil).
Sitil Tabloları: 1: pagination (default).
Eklenmiş dosyalar: 42 - 954KB. (Göster)
Önbellek Hiti8: 0.00220s e rağmen 46566 byte (Göster)
17 sorgu kullanıldı.

Sorguları Göster