Gönderen Konu: Kayseri Roza Kazım Selvi  (Okunma sayısı 2460 defa)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kayseri Roza Kazım Selvi
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2025, 21:26:08 »
Keşke biraz daha para kıyıp ismi bilinen bir yere gitseydin başarısız olma durumunda dönor alan büyük darbe alacak 2.ekime pek bi greft kalmayacak inş başarılı olur ne diyelim.
Kazım hocamın önceki ekimlerini gördüm ve konuştuğum hepsi memnundu. Bir kaç kişiye gösterdim ekim oldukça sık ve başarılı dedi, burdakiler seyrek diyor. Bir şey anlamadım

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 05 Temmuz 2025, 15:01:15 »
Arkadaşlar bu alandaki köklerden ekim yaptırmadan saç çıkartabilmek mümkün mü. Aslında saç var da  çıkamıyor gibi sanki

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 06 Temmuz 2025, 12:51:56 »
Yıkama sonrası 4.gün. Ödemi atamadım hâlâ. Donör bölgesi ağrımaya başladı.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 07 Temmuz 2025, 01:20:56 »
7 8 güne kadar sürebilir ödem kafanı 45derece açıyla tutmaya özen göster yüzüne inmesin buz pres yapabılırsın alına. Donör ağrısı çok zorluyorsa ağrı kesici alabilirsin 10 15 günde o sürebilir. Geçmiş oılsun

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2025, 08:46:40 »
7 8 güne kadar sürebilir ödem kafanı 45derece açıyla tutmaya özen göster yüzüne inmesin buz pres yapabılırsın alına. Donör ağrısı çok zorluyorsa ağrı kesici alabilirsin 10 15 günde o sürebilir. Geçmiş oılsun
Donör alanının üstüne yatamıyorum, normalde ağrıtmıyor ama yatınca ağrıyor, düzenli uyuyamıyorum artık. Vücut yorgun düşmeye başladı

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2025, 09:50:23 »
Seyahat yastıklarından temin bir tane..Onla rahat uyursun

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 08 Temmuz 2025, 22:02:53 »
Ekilen greftlerden saçlar uzuyor, gidişat daha belli olmaz tabi de, ikinci ekime çok iş kalmaz inşallah.

Tarkan03

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2025, 15:06:12 »
Hayırlı olsun ekimiz sağlıklı

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2025, 15:34:50 »
Hayırlı olsun ekimiz sağlıklı
Teşekkür ederim, kime sorsam tek seansla olacak iş değil dedi, iki seans olacak şekilde planlama yapıldı. Tepedeki açıklık doğal dursun diye de tepeye doğru yaklaştıkça seyrekleştirdi ekimi. Donör alanı iyi, iki seans için rahatlıkla yeter dediler lakin bana sanki yetmeyecek gibi geliyor baktığımda.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2025, 15:43:51 Gönderen: mustafa karademir »

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2025, 15:44:29 »
Hocam mevcut saçların cansız gözüküyor..Yukardaki resimde saç gözüküyor ama çıkmıyor dediğin yerler için..Yerinde olsam proscar 1/4 ve xpecla ile saçlarımı desteklerim..Finas kullanımının yan etkilerinide göz önünde bulundurarak

Hüseyin Kınıklıoğlu

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2025, 15:50:16 »
Ben olsam Kayseri Rozada ektirmezdim..Ama yinede birkaç güzel sonucu da var forumda.Hayırlısı olsun artık.Umarım gönlüne göre olur.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2025, 16:01:31 »
Hocam mevcut saçların cansız gözüküyor..Yukardaki resimde saç gözüküyor ama çıkmıyor dediğin yerler için..Yerinde olsam proscar 1/4 ve xpecla ile saçlarımı desteklerim..Finas kullanımının yan etkilerinide göz önünde bulundurarak
Hocam ailede sağlık problemleri var bende de olabilir o yüzden ciddi yan etkileri olan bir ilaç kullanmaktan korkuyorum, hayatımda ağrı kesici bile kullanmayan bir insanım. Ama dediklerinizi araştıracağım. İkinci ekime farklı bir yer araştıracağım ben de ama iki seçenek vardı Kayseri'de, diğer yerin bir kaç ekimini gördüm pek doğal durmuyordu. Ama şunu biliyorum ki her ekim aynı olmuyor bazılarına daha çok özeniyorlar maalesef biz de böyle bir deneyim yaşamış olduk.  İkincisine Kayseri'ye gelmem artık zaten.

Cleric

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2025, 16:21:46 »
Hocam geçmiş olsun, umarım dilediğiniz sonuca ulaşırsınız. Ekim bana göre de hafif seyrek kalmış gibi geldi ama çok sorun değil, 2. seans işleminde gerek duyulursa sıkılaştırma işlemi yaparlar kolayca. Saç telleriniz hem siyah hem de dedikleri gibi kalın ise çok sırıtmayacaktır.  Benim imzamdaki ekimime de bakabilirsiniz sıklıkla alakalı karşılaştırma yapmak isterseniz.

Bu işin en önemli kısmı psikoloji ve stres yönetimi. Bu nedenle yazılanlara çok takılmayın 5-6 ay sonrasında eskisinden çok daha iyi gözükeceğinizden emin olun yeter.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 09 Temmuz 2025, 16:57:47 »
Hocam geçmiş olsun, umarım dilediğiniz sonuca ulaşırsınız. Ekim bana göre de hafif seyrek kalmış gibi geldi ama çok sorun değil, 2. seans işleminde gerek duyulursa sıkılaştırma işlemi yaparlar kolayca. Saç telleriniz hem siyah hem de dedikleri gibi kalın ise çok sırıtmayacaktır.  Benim imzamdaki ekimime de bakabilirsiniz sıklıkla alakalı karşılaştırma yapmak isterseniz.

Bu işin en önemli kısmı psikoloji ve stres yönetimi. Bu nedenle yazılanlara çok takılmayın 5-6 ay sonrasında eskisinden çok daha iyi gözükeceğinizden emin olun yeter.
İkinci ekime donör uygun derlerse eğer çok daha detaylı araştıracağım, ailem Kayseri'de diye Kayseri'yi tercih etmistim. İlk seferde her zaman tecrubesizlikten kaynaklanan sonuçlar oluyor hocam.   Ben ilk ekimde işin çoğunu halletmeyi istiyordum ama anlaşılan işin çoğu 2. ekime kalmış. İkinci ekimi seneye İzmir'de yaptıracağım artık Şimdilik beklentimi yüksek tutmuyorum.  Belki iyi olur mahcup olmayayım.

Facebook Twitter Instagram