Gönderen Konu: Kayseri Roza Kazım Selvi  (Okunma sayısı 2490 defa)

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
Ynt: Kayseri Roza Kazım Selvi
« Yanıtla #30 : 10 Temmuz 2025, 18:04:26 »
Ekimin 8.günü bitti. Bugün yıkamadan sonra biraz kabuk dökümü oldu, zorlasam hepsi dökülecek gibi ama çoğu saçla gelecek.. Bir tanesine baktım önce greft sandım ama dikkatli bakınca kurumuş kan pıhtısı olduğu gözüküyor. Kabuklar çok sert, saç tellerine çok fena yapışmış ama  dökülmeye hazır sanki. Kabukları yumuşatmak için ne kullanmalıyım. Dr bebe şampuanından başka bir şey kullanmaya gerek yok dedi ama o da yumuşatmıyor sanki. Kabuk dökmek için kullandığınız bir ürün varsa söyler misiniz yoksa bebe şampuanı yeterli mi

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 10 Temmuz 2025, 21:05:26 »
Duşa girdim kabuklar elime geliyordu, biraz ovşaladim kendi döküldü, ara ara boşluklar görüyorum ama onlar kırılıp kopup düşen saçlar mi yoksa çıkmayacak kökler mi artık süreç gösterecek

Sonfenerli3222

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #32 : 10 Temmuz 2025, 22:18:15 »
.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 11 Temmuz 2025, 14:21:16 »
9. gün donör alanı bu şekilde, dalga dalga bir görüntü var sanki ama normal mi, kapanır mı alınan yerler

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 11 Temmuz 2025, 20:25:22 »
Bugün kabuklar tamamen temizlendi ve artık elime saç gelmiyor. Sık sık kafamı ıslatıyorum rahatlatıyor. .Kendime günlük oluşturdum, her gün olmasa da ara ara resim atacağım.

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 14 Temmuz 2025, 13:01:01 »
Ekimden 12 gün sonra, saçlar uzuyor, kabuk dökümünde dökülen veya kırılıp kopan her neyse o saçlar da ufaktan ufaktan çıkıyo

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 18 Temmuz 2025, 13:59:36 »
Ekilen saçlar bu şekilde dökülüyor,  normal değil mi?

KEL DAMAT

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 18 Temmuz 2025, 14:25:28 »
Normal hocam dert etme şok dökülme evresine giriyorsun ama saçlarını güçlendirmen lazım hem ikinci ekimi düşündüğün için hemde bu ekimin başarılı olması için finasteride başlasan iyi olur. Ayrıca ekimin ilk 3 ayı sigarayı kesmen lazım.
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Bekir Bek
  • Yaşınız 35
  • Medikal Tedavi Propecia, Xpecia , Vitamin D, Vitamin C

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 18 Temmuz 2025, 15:49:39 »
Normal hocam dert etme şok dökülme evresine giriyorsun ama saçlarını güçlendirmen lazım hem ikinci ekimi düşündüğün için hemde bu ekimin başarılı olması için finasteride başlasan iyi olur. Ayrıca ekimin ilk 3 ayı sigarayı kesmen lazım.
Hocam yan etkileri olan bir ilaç kullanmak istemiyorum, bu ekimde bu şekilde bı deneyeceğim bakacağım duruma. İki hafta oldu ektireli, şok dökülme için biraz erken gibi geldi de. Gerçi benim kabuk dökme de 8.gun bitmişti.Normalden biraz hızlı gidiyor sanki.

Metin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 18 Temmuz 2025, 16:38:57 »
Hocam ekiminiz hayırlı olsun umarım iyi sonuç alırsınız. Özel değilse ne kadar ücreti

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 18 Temmuz 2025, 18:50:31 »
Hocam ekiminiz hayırlı olsun umarım iyi sonuç alırsınız. Özel değilse ne kadar ücreti
Teşekkürler hocam, sağolun. Ücret  biraz fazla oldu 80 dediler 70 aldı. Aslında ben Nisan'da görüştüm temmuz başına ekim için karar aldık o zaman 55 demişti ona göre karar vermiştim. Ekim yapıldıktan sonra 80 deyince biraz afalladim tabi de yapacak bir şey yok, şimdi fiyatlara bakıyorum  40-50 civarı sanırım normal yerler. Öyle çok yüksek para verilecek bir işlem de değil bence. Seneye en ucuz yere yaptıracağım 😆

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 23 Temmuz 2025, 15:18:11 »
Ekimin 20. günündeyim ve şok dökülme hızlandı. Tek tek saymıyorum tabi ama ortalama 50-100 tel dökülüyor sanırım.

sarikanarym34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 25 Temmuz 2025, 13:32:54 »
hayırlı olsun takviye kulanıyormusnuz

mustafa karademir

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #43 : 28 Temmuz 2025, 11:34:13 »
hayırlı olsun takviye kulanıyormusnuz
Hayır hiç bir şey kullanmıyorum, ben ağrı kesici bile kullanmam. Ne çıkarsa artık

Cleric

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 28 Temmuz 2025, 13:35:58 »
Hocam Merhaba, en azından günde 2 tablet xpecia tablet ile desteklerseniz iyi olur sizin için. Bir de saç vitamini 1000 veya 5000 mg biotin günde 1 adeti

Facebook Twitter Instagram