Son olarak Tepe bölgesi flahslı ve flashsız.
Sürecin başından sonuna kısa bir özet geçecek olursam eğer ilk bir ay zor geçti sadece. Diğer aylar dedikleri gibi normal yaşantıma kaldığı yerden devam ettim. 2. Ayda şok dökülmem bitti ve 3 ayda zayıf bir şekilde çıkışlar başladı. 4. Ayda saçlarım hafifte olsa kalınlaşmaya başladı. 5 ayda ise 4. Aya nazaran çok daha hızlı ve iyi bir gelişim oldu. 6. Ayda ön taraftaki bazı zayıf gölgelerim biraz daha kalınlaştı ama 4. Aydan 5. Aya kadarki olan gelişim 5. Aydan 6. Aya kadar olan sürece göre çok daha iyiyi gibi geldi. Tepe bölgesi ise eskiye nazaran kapattı diyebilirim. Eskiden kel gibi görünen yer şu an sadece beyaz ışık altında belli oluyor. Normal hayatta sanki rkilmiş Gibi değil de hafif zayıflamış olarak görünüyor. Arkadaşlarım da tepe bölgemin eskisi gibi olmadığını hafif seyrek göründüğünü söylüyorlar. Ön bölgem hiç ekim gibi değildi taa ki traş olana kadar. Berberiz azizliğine uğradım orada ve tepe bölgemi de olduğundan daha seyrek gösterdi kısa keserek.
Uzun uzun fotoğraf atmamın sebebi Ekim yaptıracak arkadaşların sürece hakim olmaları.
Bu saatten sonra bir gelişim olacağını pek düşünmüyorum. Verdiğim fiyata göre 7/10
Bir Ekim oldu benim için.
İşlemi gerçekleştiren arkadaşlara ve Ers clinic ekibine teşekkür ederim. Yaptırdığım için pişman olmadım. Yine aydan aya güncelleyebilirim belli olmaz ama dediğim gibi bu saatten sonra gelişeceğini pek düşünmüyorum. Başta bu forumu kuran hintel olmak üzere herkese teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.