Gönderen Konu: Ers klinik 4000 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 4783 defa)

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
Ynt: Ers klinik 4000 greft saç ekimi
« Yanıtla #60 : 07 Aralık 2025, 00:19:34 »
Hocam başarılı ekim gerçekleşmiş ve sonuca ulaşmışsın hayırlı olsun. Bence çok iyi doğal beklentimiz daha gür vs olabilir zamanla olacaktır. Emin olun bazıları 5.ayda yeni saç çıkarıyor sabırlı olup zaman bırakın tabiki darısı bizlere yeni ektirenlere ayrıca finasteridi 1 yıl kullanmaya devam edin derim.
Evet hocam ben de başarılı olduğunu düşünüyorum. Zaten flaşla çektiğim açı da çok yakından ve saçlarımı kısa kullanan biriyim. Fin e ise saç ekiminden 6 ay önce başladım ve yaklaşık 1 yıl olacak.
Eskiye göre çok çok daha iyi ve hala kısa, yeni uzayan saçlar mevcut. Bir yerde görmüştüm o kısa kalan saçlar tutmamış oluyor diye doğru mudur acaba bir bilginiz var mıdır ? Kısadan kastım yarım cm den az daha kısa saç telleri mevcut.
Ama genel olarak şey memnunum .

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 06 Ocak 2026, 21:05:40 »
Bugün itibariyle 6. Ay arkadaşlar. Ekim önü ve sonrası süreci tek tek paylaşacağım sizinle . Burada ekimden önceki fotoğraflar(merkezin çektiği fotoğraflardan ayrı) o fotoğraflara konunun başında ulaşabilirsiniz.

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #62 : 06 Ocak 2026, 21:09:44 »
3. Aydan itibaren yüklemeye başlayacağım çünkü ilk 2 ayda pek bir gelişim olmuyor.
3. Ay

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #63 : 06 Ocak 2026, 21:11:19 »
4. Ay

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 06 Ocak 2026, 21:14:35 »
5.ay

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #65 : 06 Ocak 2026, 21:17:22 »
Ve anlık son olarak 6. Ay

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 06 Ocak 2026, 21:39:20 »
 Son olarak Tepe bölgesi flahslı ve flashsız.
Sürecin başından sonuna kısa bir özet geçecek olursam eğer ilk bir ay zor geçti sadece. Diğer aylar dedikleri gibi normal yaşantıma kaldığı yerden devam ettim. 2. Ayda şok dökülmem bitti ve 3 ayda zayıf bir şekilde çıkışlar başladı. 4. Ayda saçlarım hafifte olsa kalınlaşmaya başladı. 5 ayda ise 4. Aya nazaran çok daha hızlı ve iyi bir gelişim oldu. 6. Ayda ön taraftaki bazı zayıf gölgelerim biraz daha kalınlaştı ama 4. Aydan 5. Aya kadarki olan gelişim 5. Aydan 6. Aya kadar olan sürece göre çok daha iyiyi gibi geldi. Tepe bölgesi ise eskiye nazaran kapattı diyebilirim. Eskiden kel gibi görünen yer şu an sadece beyaz ışık altında belli oluyor. Normal hayatta sanki rkilmiş Gibi değil de hafif zayıflamış olarak görünüyor. Arkadaşlarım da tepe bölgemin eskisi gibi olmadığını hafif seyrek göründüğünü söylüyorlar. Ön bölgem hiç ekim gibi değildi taa ki traş olana kadar. Berberiz azizliğine uğradım orada ve tepe bölgemi de olduğundan daha seyrek gösterdi kısa keserek.
Uzun uzun fotoğraf atmamın sebebi Ekim yaptıracak arkadaşların sürece hakim olmaları.
Bu saatten sonra bir gelişim olacağını pek düşünmüyorum. Verdiğim fiyata göre 7/10
Bir Ekim oldu benim için.
İşlemi gerçekleştiren arkadaşlara ve Ers clinic ekibine teşekkür ederim. Yaptırdığım için pişman olmadım. Yine aydan aya güncelleyebilirim belli olmaz ama dediğim gibi bu saatten sonra gelişeceğini pek düşünmüyorum. Başta bu forumu kuran hintel olmak üzere herkese teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.

Rulez

• Hero Member
  • ℬ𝒶𝓀𝓉ı𝓃 𝑜𝓁𝓂𝓊𝓎𝑜𝓇 𝒷𝒶𝓀𝓂𝒶𝓎𝒶𝒸𝒶𝓀𝓈ı𝓃
« Yanıtla #67 : 06 Ocak 2026, 22:30:14 »
Merhaba dostum bence çok güzel başarılı bir süreç geçirmişsin güzelde bir sonuç aldığını düşünüyorum saçlar zaman geçtikte form alacak ve dahada güzel görüneceğini düşünüyorum ayrıca yeni çıkışlarda olabilir özellikle elini kafa derine attığında eline batan saçlar geliyorsa hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 21.08.2025
  • Ekim Merkezi ismi ERS CLİNİC
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi FİNASTERİDE 4/1,XPECİA,BİOTİN

hzeybeek

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #68 : 07 Ocak 2026, 01:16:43 »
Merhaba dostum bence çok güzel başarılı bir süreç geçirmişsin güzelde bir sonuç aldığını düşünüyorum saçlar zaman geçtikte form alacak ve dahada güzel görüneceğini düşünüyorum ayrıca yeni çıkışlarda olabilir özellikle elini kafa derine attığında eline batan saçlar geliyorsa hayırlı olsun
Teşekkürler dostum tabiiki memnunum  ben sonucumu beğendim. Ben 6. Aydan sonra pek gelişen görmedim. Bence saç ekimi 6 aylık bir süreç. Altı ayda %90 iş bitiyor. Elimle deriye temas ettiğimde de dipte sert kökler elime geliyor aynı şekilde ön tarafta da küçük saçlar var ama hiç gelişmedi aynı küçüklükte kaldı. Sonuç ise bana göre başarılı oldu. Umarım sen de istediğin sonuca ulaşırsın

Facebook Twitter Instagram