Gönderen Konu: Serap çınar  (Okunma sayısı 5009 defa)

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
Ynt: Serap çınar
« Yanıtla #45 : 10 Ocak 2026, 17:50:56 »

Hiç bir yağın saça faydası yok sene 2026 halen böyle şeylere inananlar var vaybe

Cehalet ayrı bir şey tabi. Yağların faydası var ki bilim bile bununla uğraşıyor. Ben farklı tedaviler de denedim. Hızlı sonuç alıp tekrar başa döndüğüm de oldu. Kalıcılığı uzun bir süre gidende oldu. Yan etkilerine çok önem veririm. Dutasterid ve oral min kullandığımda kalbimle ilgili problem çıktı ve 1 sene boyunca bunu düzeltmek için hastanelerde süründüm. Sclinic'te de 2021 gibi bir tedavi süreci geliştirdim. Sonuçlarından memnun kaldım. Ama 1 sene sonra tekrar dökülme başladı ve başlangıç noktama geri döndüm.

Serap Çınar'ın ürünün içeriği temiz olduğu için yan etkisinin olmayacağı düşünerek güvenle kullandım. Ve yan etki görmedim hiç. 10 ekim gibi evde kendim yağları sürdüm dermapen ile. Ardından masaj aleti ile masaj yaptım. 1 ay boyunca kullandım. Haftada 1 gün dermapen, diğer kalan günler sadece yağ ve masaj aleti.

Fakat daha sonra işlerden dolayı zaman bulup buna vakit ayıramadım. Geçenlerde fark ettim ki 1 ay kullanımda bile dünya kadar fark yaratmış. Mevcut saçlar kalınlaşmış. 2 aydır kullanmıyorum ona rağmen saçlarım dökülmüyor. He ileride yine dökülebilir. Ama bu süreçte tek bir yan etki görmedim. Fotoğrafı da aşağıda iletiyorum.

https://i.hizliresim.com/ja75z3m.jpeg

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 10 Ocak 2026, 17:51:29 »
Dostum bu bahsi geçen serum yağını evde  gun aşırı dermaroller ile beraber  uyguluyosun. Sadece bunu yapıp sonuç alamassın zaten. Asıl merkezde yapılan diğer işlemlerle beraber sonuç ortaya cıkıyor.  He sen sonuca inanıyorsundur ya da inanmıyorsundur o ayrı konu.  İnstagram sayfasında tonlarca video var. Girip bakabilirsin..   En nefret ettiğim şey burda bır ilacı ya da birseyı savunuyormus gibi  gözukmek şimdi biri damlar  hemen reklam mı yapıyosun diye. Neyse

Yaptığı işlemlerde hiç biri işe yaramaz yok lazermiş yok mezoterapiymiş yok prp imiş  , dermoroller ise çok çok az etkisi var uzun dönemde yarardan çok zarar verir, özellikle minoxla kullanıldığından . Ha anti andreojen serumlara karıştırıp veriliyorsa ona bir şey diyemem .Bu işi ancak bilim cözer . Şuan en etkili finas minox dur . Gerisi sahtekarlıktır. Dolandırıcılıktır. İşe yarayan diyende o sahtekarların yancılarıdır.
Şuan nasıl piyasada iphone 18 yoksa bu ikiliden daha etkili ilaç piyasada yok. Olunca zaten herkes heberi olur. 
Güncel gelişmeler var onlar henüz test aşamasındadır.

Baris35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 10 Ocak 2026, 18:00:46 »
Kanıtlı onaylı diye ben finas minox kullanmak zorunda mıyım kardeşim. Prp mezoterapi yaptırdık fıstık gibi de faydasını gördük. Alternatif yöntemlerle yan etki yaşamadan saç dökülmesi döngüsünü kırdık saçları güçlendirdik. Sen bunlar yalan boş deyince biz burda sallayıcı mı oluyoruz. İşkembeden atlamadan insanların etki aldığı sonuç paylaşımlarına saygı duy bari. Bu neyin şaklabanlığı?

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #48 : 10 Ocak 2026, 18:04:33 »
Yaptığı işlemlerde hiç biri işe yaramaz yok lazermiş yok mezoterapiymiş yok prp imiş  , dermoroller ise çok çok az etkisi var uzun dönemde yarardan çok zarar verir, özellikle minoxla kullanıldığından . Ha anti andreojen serumlara karıştırıp veriliyorsa ona bir şey diyemem .Bu işi ancak bilim cözer . Şuan en etkili finas minox dur . Gerisi sahtekarlıktır. Dolandırıcılıktır. İşe yarayan diyende o sahtekarların yancılarıdır.
Şuan nasıl piyasada iphone 18 yoksa bu ikiliden daha etkili ilaç piyasada yok. Olunca zaten herkes heberi olur. 
Güncel gelişmeler var onlar henüz test aşamasındadır.

42 Yaşındayım güzel kardeşim kaç yaşındasın bılmıyorum ama zibilyon tane ürün denedım kullandım belkı senın kullandıklarından fazla ürün kullanıp denemişimdir. Minox , finasterid ,  ru , setipiprant ,dmso , spiro , diane 35  vs vs vs  o kadar cok sey denedım kı burda yazsam kitap olur.Karşıdan bakınca hıcbırsey hakkında bılgısı olmayan cahıl bırıne mı benzıyorum ? Uyguladığı serumun ıcınde minox olsa ne olur ? ayda 1 defa gidip yaptırıyosun uygulamayı o kadar süre de etkısı mı kalır kı bu kadar mılletın sacı cıksın.Adam 4 ay boyunca hergun minox fiasnterıd kullanıp anca gelısme gösterıyor. Anti androien  dedıklerınını mıllet hergun uyguluyor ( topıkal finasterıd  ıvır zıvır ) gene de dökülmeyı durduramayan insanlar var.  ayda 1 gıdıp minox  finasterıd enjekte ettırecez kafaya ondan da böyle vıdeolardaki gibi sonuç cıkıcak :)  Neyse ben bu sidik yarıştırmalarını hıc sevmıyorum cokta gerıyor benı.  Bu son mesajımdı daha da bırsey yazmıycam bu foruma.  Bu minox fianasterid lobisiyle tartışmaktan gına geldı bana. Son mesajımdı hoşçakalın

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 10 Ocak 2026, 18:09:19 »
Kanıtlı onaylı diye ben finas minox kullanmak zorunda mıyım kardeşim. Prp mezoterapi yaptırdık fıstık gibi de faydasını gördük. Alternatif yöntemlerle yan etki yaşamadan saç dökülmesi döngüsünü kırdık saçları güçlendirdik. Sen bunlar yalan boş deyince biz burda sallayıcı mı oluyoruz. İşkembeden atlamadan insanların etki aldığı sonuç paylaşımlarına saygı duy bari. Bu neyin şaklabanlığı?

He he kesin faydasını görmüşsündür . Bir zamanlar mavisu danda görüyordunuz taki adamlar köşeyi dönüp nasıl enayi avladıklarını söyleyene kadar. İlgiltere prensinin  bulamadığı ilaçı bizim kıcı kırık esnafımız buluyor demi.
 Prp nin antrogenetik kelliğe hiç bir etkisi yok diyen bilimin ta kendisi ben değilim

FatihAYYILDIZ

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 10 Ocak 2026, 18:41:24 »
42 Yaşındayım güzel kardeşim kaç yaşındasın bılmıyorum ama zibilyon tane ürün denedım kullandım belkı senın kullandıklarından fazla ürün kullanıp denemişimdir. Minox , finasterid ,  ru , setipiprant ,dmso , spiro , diane 35  vs vs vs  o kadar cok sey denedım kı burda yazsam kitap olur.Karşıdan bakınca hıcbırsey hakkında bılgısı olmayan cahıl bırıne mı benzıyorum ? Uyguladığı serumun ıcınde minox olsa ne olur ? ayda 1 defa gidip yaptırıyosun uygulamayı o kadar süre de etkısı mı kalır kı bu kadar mılletın sacı cıksın.Adam 4 ay boyunca hergun minox fiasnterıd kullanıp anca gelısme gösterıyor. Anti androien  dedıklerınını mıllet hergun uyguluyor ( topıkal finasterıd  ıvır zıvır ) gene de dökülmeyı durduramayan insanlar var.  ayda 1 gıdıp minox  finasterıd enjekte ettırecez kafaya ondan da böyle vıdeolardaki gibi sonuç cıkıcak :)  Neyse ben bu sidik yarıştırmalarını hıc sevmıyorum cokta gerıyor benı.  Bu son mesajımdı daha da bırsey yazmıycam bu foruma.  Bu minox fianasterid lobisiyle tartışmaktan gına geldı bana. Son mesajımdı hoşçakalın

Abi bu tarz insanlara takma. Bunlar kenar mahalle kahvehanesinde takılan dayılar gibi. Heryerde var bu parazitlerden. Bunları gerçek hayatta kimse dinlemiyor. Kimse adam yerine koymuyor. Bunlarda sanalda böyle millete salça olup zevk alıyor. Yapacak bişey yok. Sen süreçten memnunsan tamamdır. Kimseyi alakadar etmez. Umarım 16. seansta o paylaşılan videolardaki gibi bir memnuniyet yakalarsın

Facebook Twitter Instagram