Yaptığı işlemlerde hiç biri işe yaramaz yok lazermiş yok mezoterapiymiş yok prp imiş , dermoroller ise çok çok az etkisi var uzun dönemde yarardan çok zarar verir, özellikle minoxla kullanıldığından . Ha anti andreojen serumlara karıştırıp veriliyorsa ona bir şey diyemem .Bu işi ancak bilim cözer . Şuan en etkili finas minox dur . Gerisi sahtekarlıktır. Dolandırıcılıktır. İşe yarayan diyende o sahtekarların yancılarıdır.
Şuan nasıl piyasada iphone 18 yoksa bu ikiliden daha etkili ilaç piyasada yok. Olunca zaten herkes heberi olur.
Güncel gelişmeler var onlar henüz test aşamasındadır.
42 Yaşındayım güzel kardeşim kaç yaşındasın bılmıyorum ama zibilyon tane ürün denedım kullandım belkı senın kullandıklarından fazla ürün kullanıp denemişimdir. Minox , finasterid , ru , setipiprant ,dmso , spiro , diane 35 vs vs vs o kadar cok sey denedım kı burda yazsam kitap olur.Karşıdan bakınca hıcbırsey hakkında bılgısı olmayan cahıl bırıne mı benzıyorum ? Uyguladığı serumun ıcınde minox olsa ne olur ? ayda 1 defa gidip yaptırıyosun uygulamayı o kadar süre de etkısı mı kalır kı bu kadar mılletın sacı cıksın.Adam 4 ay boyunca hergun minox fiasnterıd kullanıp anca gelısme gösterıyor. Anti androien dedıklerınını mıllet hergun uyguluyor ( topıkal finasterıd ıvır zıvır ) gene de dökülmeyı durduramayan insanlar var. ayda 1 gıdıp minox finasterıd enjekte ettırecez kafaya ondan da böyle vıdeolardaki gibi sonuç cıkıcak

Neyse ben bu sidik yarıştırmalarını hıc sevmıyorum cokta gerıyor benı. Bu son mesajımdı daha da bırsey yazmıycam bu foruma. Bu minox fianasterid lobisiyle tartışmaktan gına geldı bana. Son mesajımdı hoşçakalın