Selamlar ben iki seans yaptırdıktan sonra bir daha gitmedim. İçerdeki her şey bana çok amator geldi. Öncelikle orda saça sürdükleri serum ile satın alıp evde sürülen serumun kokusu ve dokusu birebir aynı. Yani merkezde ekstra bir şey yapılmıyor bence. Merkezde yapılan şey de önce buhar basıyorlar kafaya 15dk falan. Gözenekleri açıyormuş. Sonra şeffaf tüplü bir aletle(tesla bobinine benzer bir mekanizmayla çalışıyor kafa derisine elektrik fırlatıyor gibi düşünülebilir) kafanın üstünde dolaşıyorlar(bence en etkili olan şey bu olabilir baya kızartıyor kan akışını arttırıyor. Benzer bir aleti amazonda gördüm 3k gibi bi fiyatı vardı

satın al her gün evde kendin yap). Sonra needling makinesiyle kafa derisini iğneleyip serumu sürüyorlar ve kırmızı ledli bir makineye kafayı sokuyorlar orada 10 15dk bekliyorsun. Tüm süreç bundan ibaret. Bunların hepsi evde yapılabilir bence hiç mekana falan gitmeye gerek yok.
Ek olarak ben zamanında 30k tlye whatsapptan anlaşmıştım. Konuşmamızdan 1 gün sonra merkeze gidip analiz falan yaptırdım. 6 yıllık minoksil kullanıcısı bana hemen bırakmamı söylediler

Minoksili bırakırsam hemen dökülme yaşayacağımı bilmiyor gibiydiler. Bana 40k fiyat çektiler. Dün 30kya anlaştık deyip mesajları göstermeme rağmen kabul etmediler. Neyse deyip 40k 3taksite anlaştım. Ek olarak şampuan, saç kremi, serum ve aliexpresste 1tl olan dermarollera 5k ödetip beni gönderdiler. En son da whatsapptan kullanım kılavuzu gibi nasıl kullanmam gerektiğiyle ilgili a4 sayfasının bir fotoğraf geldi. Dünyanın en bozuk türkçesi falan 20 kere okudum asla anlamadım. Yazım yanlışları ve anlatım bozukluklarıyla doluydu o an zaten midem bulandı tedaviye karşı.
En son olarak da 2.seansa gittim. Pek bir etki olmayacağını düşündüğüm için birkaç gün sonra arayıp saçımda sivilceler çıktı devam edemeyeceğim dedim. Tamam biz size döneceğiz dediler ama ne arayan ne soran var

2 taksitlik paramı kurtardım diye bakıyorum olaya.
İlla serum tedavisi yaptırmak istiyorum diyenlere bu merkezdense sclinicin daha mantıklı olabileceğini düşünüyorum çünkü en azından kullandıkları serum dünya çapında bilinen bir markanın serumları. Şimdi yazarken aklıma geldi merkezde serumun içeriğini sorgularken görevli kişi içeriği bilim adamlarımız hazırlıyor gibi bir şey demişti

hadi amaa ismi “Serap Çınar” olan bir merkez için bilim adamları işe alıp arge yapıp serum ürettiğinize inanmamızı beklemiyorsunuz herhalde

Bizim gibi minoksil fin dut ru hatta scalpa vajinal krem sürecek kadar bu işin içinde olan adamlar için low level bir merkez olduğunu düşünüyorum. Sirkeleme işini bu konuda hiç araştırma yapmamış instagramdaki reklamdan görüp gidenlere yapsınlar.
Requiemm hocam siz de saçınızda bir miktar hareketlenme gördüyseniz düzenli olarak dermaroller + içinde muhtemelen kanlanma arttırıcı yağlar olan seruma borçlu olabilirsiniz diye düşünüyorum. Yani düzenli olarak bu serumları aktardan alıp dermaroller sonrasında sürseydiniz aynı etkiyi alabileceğinizi düşünüyorum.