Gönderen Konu: Finans kullanmak istiyorum ama doktor vermedi : (  (Okunma sayısı 543 defa)

Raiden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Finans kullanmak istiyorum ama doktor vermedi : (
« : 22 Temmuz 2025, 17:00:22 »
Bugün Üroloji doktoru ile görüştüm. Saç dökülme problemi yaşadığımı ve Finansterid kullanmak istediğimi belirttim. Doktor bana direkt olarak hayır erkekliği öldürüyor diye cevap verdi kesinlikle önermediğini söyledi. :) Zaten reçete yazamıyormuş sanırım pek bilgili değildi. Bu ilacı nereden alabilirim?, reçeteli mi satılıyor? yoksa eczaneden alabiliyor muyuz?, kutuda ne yazıyor mesela proscar avodat v.b seyler okudum farkları neler? :d Biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Finans kullanmak istiyorum ama doktor vermedi : (
« Yanıtla #1 : 22 Temmuz 2025, 19:05:10 »
Forumda biraz araştırarak cevabını bulabilirsin

Raiden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2025, 12:36:18 »
Forumda biraz araştırarak cevabını bulabilirsin
Thanks.

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2025, 16:26:00 »
Bugün Üroloji doktoru ile görüştüm. Saç dökülme problemi yaşadığımı ve Finansterid kullanmak istediğimi belirttim. Doktor bana direkt olarak hayır erkekliği öldürüyor diye cevap verdi kesinlikle önermediğini söyledi. :) Zaten reçete yazamıyormuş sanırım pek bilgili değildi. Bu ilacı nereden alabilirim?, reçeteli mi satılıyor? yoksa eczaneden alabiliyor muyuz?, kutuda ne yazıyor mesela proscar avodat v.b seyler okudum farkları neler? :d Biraz bilgi verirseniz sevinirim.
Eczanelerden reçetesiz bir şekilde proscar alabilirsin bir de bunun propecia versiyonu vardır içinde 30 tablet vardır ve hepsi hazır 1mg olarak gelir ama fiyatı pahalıdır eğer ben bölmekle uğraşmam bunu alırım diyorsan alabilirsin. İkisi de reçetesiz olarak satılıyor.

Facebook Twitter Instagram