Gönderen Konu: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft  (Okunma sayısı 4846 defa)

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft
« : 25 Temmuz 2025, 00:53:21 »
Tüm forum üyelerine merhaba.Forumu uzun süredir takip ediyorum.Forum incelemelerim sonucunda Cüneyt Coşkun hocaya saç ekimi yaptırmaya karar verdim.Google den sitesine ulaştım.Sahne aldığım için saçlarımı kestirmemem gerekiyordu.Daha sonra cüneyt hocayla tanıştım.Kendisinin konuya çok hakim oluşu ve tüm tekniklerdeki bilgisi aynı zamanda traşsız saç ekimine yaklaşımı ve tecrübesi beni etkiledi.Operasyon olmaya karar verdim.Operasyon günü geldi.O gün çok heyecanlı ve tedirgindim.Acaba sonuç iyi olacak mı traşsız saç ekiminin bir dezavantajı olur mu diyw düşünüyordum.Operasyona girdiğim andan itibaren çok rahat bir süreç beni karşıladı.Cüneyt hoca sürekli tüm operasyon boyunca benimle ilgilendi.Toplamda 3900 greftlik bir operasyon gerçekleştirdiğini söledi.Oprasyon sonrası ağrım olmadı.İlk gün ve sonraki günü çok rahat geçirdim.Şişlik ağrı vs. Hiç olmadı.Operasyondan sonra traşsız saç ekiminden dolayı çevremden çok olumlu tepkiler aldım.7. Gün sahneme çıktım hiç bişey belli olmuyordu.Şuan 75.Günümdeyim forumdan takip ettiğim kadarıyla en karamsar dönem diye biliyorum  ve bende bu karamsarlığa kapıldım açıkçası şuana kadar ki süreçten memnundum ancak şuan biraz endişeliyim.Operasyondan sonra ki 1. Gün 10.gün kabuk döküm sonrası 1. Ay ve günceli paylaşıyorum.Siz değerli forum üyeleri ve Hintell hocamın değerli yorumlarını bekliyorum.Herhangi bir takviye kullanmıyorum şuan.

Mehmet Dgn

• Full Member
Ynt: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2025, 01:49:12 »
Bence çok güzel olacak saçlarınız

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2025, 11:38:05 »
Cüneyt bey ? Serkan aygın yanında ki mi? Gayet güzel bir saç ekimi yapmış dhı ile yapılmış görünüyor gayet güzel bir ekim olmuş ön çizgi tasarımı sıklık güzel duruyor geçmiş olsun umarım güzel sonuç olur
Global Moderator

burakkurtel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2025, 12:11:19 »
Saç ekimin hayırlı olmasını dilerim bende beğendim saç ekimini güzel sık ve planlı yapılmış yanlız bu hangi cüneyt ? Umarım başarılı sonuç alırsın

angaraliismet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2025, 13:31:25 »
Hayırlı olsun ekiminiz inş güzel sonuçlanır

Arda kohen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2025, 13:45:05 »
Saç ekim öndesi resimlerinizinide eklemelisiniz açıklığı görmemiz gerek cüney serkan aygında çalışan kişi mi?

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2025, 14:26:36 »
Bence çok güzel olacak saçlarınız
Hocam Çok teşekkürler bende öyle umuyorum…

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2025, 14:30:46 »
Cüneyt bey ? Serkan aygın yanında ki mi? Gayet güzel bir saç ekimi yapmış dhı ile yapılmış görünüyor gayet güzel bir ekim olmuş ön çizgi tasarımı sıklık güzel duruyor geçmiş olsun umarım güzel sonuç olur
Yorumunuz için çok teşekkürler Hintell hocam.Evet Cüneyt Hoca bahsettiğiniz kişi uzun yıllar Serkan Aygın da çalışmış ancak ayrılmış şuan , benim bir arkadaşım daha ektirdi ondan duydum web siteden ulaştım 10 gün araylada ben ektirdim.Bende güzel bir sonuç umuyorum hocam.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Temmuz 2025, 14:32:49 »
Saç ekimin hayırlı olmasını dilerim bende beğendim saç ekimini güzel sık ve planlı yapılmış yanlız bu hangi cüneyt ? Umarım başarılı sonuç alırsın
Çok teşekkürler burak hocam.Bende başarılı olmasını bekliyorum.Hocam bu forumdaki Cüneyt Serkan Aygın daki ayrılmış oradan.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2025, 14:33:39 »
Hayırlı olsun ekiminiz inş güzel sonuçlanır
Çok teşekkür edrim inşallah.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2025, 14:36:08 »
Saç ekim öndesi resimlerinizinide eklemelisiniz açıklığı görmemiz gerek cüney serkan aygında çalışan kişi mi?
Arda bey çok doğru tespit hemen onlarıda ekliyorum.Yorumunuzu merak ediyorum.
Evet kendisi uzun seneler orda çalışmış şuan kendine çalışıyor.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2025, 15:22:50 »
Saç ekimi öncesi fotoğraflarım yorumlarınızı beklerim…

Mustafapoyraz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2025, 15:32:33 »
Ekiminiz hayırlı olsun güzel bir görünüşe ulaşacağınızdan şüphem yok ancak var olan saçlarınız ince onlara da bir çözüm bulmanız gerekli diye düşünüyorum.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Temmuz 2025, 13:25:53 »
Ekiminiz hayırlı olsun güzel bir görünüşe ulaşacağınızdan şüphem yok ancak var olan saçlarınız ince onlara da bir çözüm bulmanız gerekli diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ediyorum.Bende çok iyi olacağını düşünüyorum.Cüneyt hoca bana var olanları korumam için bir tedavi önermişti.Şuana kadar kullanmadım ama tekrar kendisine soracağım.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 10 Ağustos 2025, 18:31:05 »
Planlama iyi olmuş.

Facebook Twitter Instagram