Gönderen Konu: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft  (Okunma sayısı 4871 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft
« Yanıtla #46 : 07 Ekim 2025, 01:06:06 »
sürece göre gayet başarılı sonuç tebrik ederim kardeşim
Global Moderator

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 07 Ekim 2025, 10:56:53 »
sürece göre gayet başarılı sonuç tebrik ederim kardeşim
Hintell hocam çok teşekkür ederim.Bu faydalı platform sayesinde bunun içinde ayrıca teşekkür ederim.

hasim_kok21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 07 Ekim 2025, 11:32:23 »
Yalnız şöyle bir durum var biraz araştırırsanız gerçek LONG HAİR in bu OLMADIĞINI ANLARSINIZ,long hair de ense de kısaltılmaz tıraşlanmaz ,uzun saç alınır ekilir ,yanlış yönlendiriyorsunuz,İNSANLARI KANDIRMAYIN.
Bu hastada kolaya kaçılmış ,ense tıraşlanmış .serkan aygına koray erdoğana girin bakın nasıl yapılmış

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 07 Ekim 2025, 16:36:36 »
Yalnız şöyle bir durum var biraz araştırırsanız gerçek LONG HAİR in bu OLMADIĞINI ANLARSINIZ,long hair de ense de kısaltılmaz tıraşlanmaz ,uzun saç alınır ekilir ,yanlış yönlendiriyorsunuz,İNSANLARI KANDIRMAYIN.
Bu hastada kolaya kaçılmış ,ense tıraşlanmış .serkan aygına koray erdoğana girin bakın nasıl yapılmış
Ben kimseyi kandırmıyorum herşey şeffaf.Kardeş başlıktada yazdığı gibi traşsız saç ekimi ben herhangi bir şekilde Long DHI yazmadım.Berberde istediğim traşı olup gittm ve operasyondanda öyle çıktım.Benim konumun altına gelip gayet güzel bir operasyonu boklamaya gerek yok.Sen asmed de yada istediğin yerde operasyon yaptır bizde senin konunu fotoğraflarını görelim yorumlayalım ik3455. :)

hasim_kok21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 07 Ekim 2025, 17:08:28 »
O zaman tıraşsız saç ekimi değil bu baya tıraşlı berbere gittiğine göre

HelloWorld

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 07 Ekim 2025, 19:08:09 »

Hocam saç ekiminin sonucu hakkında yorum yapmayıp, arkadaşı hiç kullanmadığı bir ifadeyle itham etmeniz biraz garip kaçıyor. Long dhi dememiş zaten kendisi. Traşsız deyince ekilecek bölgenin traş edilmediğini anladım ben zaten.

Her neyse, bence süreç gayet güzel ilerliyor Hintell hocamın da dediği gibi.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 07 Ekim 2025, 20:38:24 »

Hocam saç ekiminin sonucu hakkında yorum yapmayıp, arkadaşı hiç kullanmadığı bir ifadeyle itham etmeniz biraz garip kaçıyor. Long dhi dememiş zaten kendisi. Traşsız deyince ekilecek bölgenin traş edilmediğini anladım ben zaten.

Her neyse, bence süreç gayet güzel ilerliyor Hintell hocamın da dediği gibi.
Hocam çok teşekkür ederim.Arkadaşın konuyla  pek alakası yok bence buraya aklınca reklam yapmaya gelmiş ama bizim konumuz farklı o takılsın kendi kendine.
Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.Hintell hocam sağ olsun takip ediyor süreci kıymetli yorumlarıylada mutlu ediyor bizi.

Nerdeoeskisaclar

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 07 Ekim 2025, 21:32:24 »
Hocam çok teşekkür ederim.Arkadaşın konuyla  pek alakası yok bence buraya aklınca reklam yapmaya gelmiş ama bizim konumuz farklı o takılsın kendi kendine.
Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim.Hintell hocam sağ olsun takip ediyor süreci kıymetli yorumlarıylada mutlu ediyor bizi.
.  Hayırlı olsun hocam güzel olmuş . Cüneyt beyin operasyondan sonra varolan saçlarınızı korumaya yönelik verdiği tedavi planı neydi acaba bizimle de paylaşabilir misiniz ?

Enes ÇINAR

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 08 Ekim 2025, 11:40:23 »
Merhabalar…Fotoğrafları görünce bende şok oldum.:)

Hocam bu alım yapılmış donör alanı mı yoksa öncesi mi?

hasim_kok21

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 08 Ekim 2025, 14:23:09 »
Kardeşim başlık  tıraşsız ekim diye açılınca ister istemez sonuca  değil tıraşa bakıyosunuz    ;D sonuç mucize değil hemen hemen birçok klinik aynı sonuçları yakalıyo artık kişinin isteğine bağlı üstler kesilmeden zaten ekim yapılıyo ,ilk siz bulmuş gibi konuşmanız ,kimin reklam yaptığını zaten gösteriyo
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2025, 16:37:22 Gönderen: hasim_kok21 »

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Ekim 2025, 20:02:38 »
.  Hayırlı olsun hocam güzel olmuş . Cüneyt beyin operasyondan sonra varolan saçlarınızı korumaya yönelik verdiği tedavi planı neydi acaba bizimle de paylaşabilir misiniz ?
Hocam çok teşekkürler.Herhangi birşey kullanmıyorum. 20 günde bir prp yaptırıyorum sadece.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 08 Ekim 2025, 20:03:58 »
Hocam bu alım yapılmış donör alanı mı yoksa öncesi mi?
Merhabalar.Bu benim alım yapılmış ekim yapılmış ve üzerinden 4 ay geçmiş saçlarım.

HelloWorld

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 19 Ekim 2025, 19:34:23 »
Hocam tekrar selamlar. Ben de yakında Cüneyt hocada traşsız saç ekimi olacağım. Kısa bir sorum daha vardı, siz ekimden önce yanları ve arkayı kaç numara kestirmiştiniz?

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 19 Ekim 2025, 22:09:15 »
Bende cüneyt hocaya ekim yaptırmayı düşünüyorum
Yakında görüşmeye gideceğim

Facebook Twitter Instagram