Gönderen Konu: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft  (Okunma sayısı 4894 defa)

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Cüneyt coşkun hoca-Traşsız saç ekimi-3900 greft
« Yanıtla #75 : 06 Kasım 2025, 21:29:01 »
Teşekkür ederim,Kabuk dökümüne kadar , rutin antibiyotik ecopirin vs verildi, ama kabuk dökümünden sonra minoksidil ve bir hapın losyon haline getirilmiş bir özel karışım verecek ( testestorunu sadece o bölgede baskılıyor )bu yeterli dedi hatta ben mezoterpi prp dediğimde hiç takılma onlara  bu yeterli olacak ama ecopirini aksatma dedi (kanın kökleri beslemesine önem veriyor)zaten ilk yıkamada LLT yapıyorlar üçretsiz.

Minoxidil kullanmayı bırakınca saçlar geri dökülüyor deniliyor ama bir şey dedi mi bunla ilgili

Trgyscn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #76 : 06 Kasım 2025, 22:17:29 »
Minoxidil kullanmayı bırakınca saçlar geri dökülüyor deniliyor ama bir şey dedi mi bunla ilgili
Sormadım ama sorar burdan sana yazarım, bende araştırmaya çalışıyım ayriyeten

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 06 Kasım 2025, 23:40:43 »
Sormadım ama sorar burdan sana yazarım, bende araştırmaya çalışıyım ayriyeten

Sevinirim hocam.Açıklığınız baya az aslında minoxidil pek iyi bişey değil diye biliyorum.Size neden önerdi acaba

Trgyscn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 07 Kasım 2025, 00:21:30 »
Sevinirim hocam.Açıklığınız baya az aslında minoxidil pek iyi bişey değil diye biliyorum.Size neden önerdi acaba
Benim araştırmalarıma göre özellikle dhı ekiminde dolaşım en az zararı alıyor onun için bence şok dökülmeden sonra kökler uykuya dalmasın diye minoxidil ve ecopirinin üzerinde duruyorlar büyük ihtimalle sebeb bu  hocam ama 15 inde kabuk dökümü için yanına gideceğim orda bu konuyu konuşup özellikle paylaşırım seninle

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 07 Kasım 2025, 07:55:03 »
Maşallah çok güzel sonuç olmuş güzel günlerde tarayın.
Global Moderator

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 24 Kasım 2025, 18:19:27 »
Maşallah çok güzel sonuç olmuş güzel günlerde tarayın.
Hocam çok teşekkür ederim…

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 24 Kasım 2025, 18:21:13 »
Merhabalar…Herhangi bişey söylemedi cüneyt hocam devam böyle dedi sadece.

Solist_19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 24 Kasım 2025, 18:22:59 »
Harika olmuş , bende Cüneyt beyde 4 gün önce ekim yaptırdım, gayet başaralı bir operasyon geçirdim, sizin paylaşamınızda refarns aldıklarım  içindeydi. Bu vesileyle teşekkür edeyim, takviye vs. Tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim, Teşekkürler.
Çok teşekkür ediyorum çok sağ olun size de hayırlı uğurlu olsun. Verdiği spreye devam ediyorum onun dışında herhangi ekstra bir şey yok. Sizlere referans olabildiysem ne mutlu bana.:)

Facebook Twitter Instagram