Saçlarımın tam olarak dökülmesinin durmaya başlaması zamanına denk gelen ekstra takviyelerimle daha iyiye gideceğini ummaktan başka bir şey yapamıyorum şuan. Dr. Pekiner'in bana karşı tutunduğu acımasız dürüst tavır olmasaydı sanırım kendimi bu noktaya getirmeyi başaramazdım.
Sonunda bu yola başlarken de kendime dediğim gibi "1 sene Finasterid kullanıp sonra saç ekimi yaptırırım" sözümü tutmak adına saç ekim randevumu aldım. Her ne kadar Dr. Pekiner ile çalışmak istesem de bütçesi benim çok üzerimde olduğu için başka alternatiflere yönelip Asuman Hair de karar kıldım. Saç ekimimi Aralık ayında gerçekleştireceğim. O zamana kadar saçlarımın biraz daha toparlanacağını umut ediyorum. Finasterid ile yaşamayı öğrendiğim için kafamda kurduğum plana göre saç ekiminden sonra da minimum 1 yıl daha devam etmeyi düşünüyorum. Temmuzda başladığım ekstra takviyeleri de aynı şekilde saç bakım rutinime oturtmaya karar verdim.
Bu konuyu burada açıyor oluşumun sebebi, tüm bu sürecimi sadece kendi içimde yaşamaktan gerçekten bunalmış olmam ve aynı zamanda benden daha deneyimli olan insanların tavsiyelerini duyabilecek olmam. Ve eminim bu forumdaki herkes şunu söylediğimde beni çok iyi anlayabilir: saç dökülme problemimi anlayabilecek insanlar ile iletişimde olmak ve onlarla beraber bu süreçte motive kalmayı öğrenmek istiyorum.
Saç ekim tarihime kadar konuyu güncelleyeceğim ve sonrasında da tabii ki. Bu süreç içerisinde dediğim gibi, benim gözümden kaçırdığım, iyi geldiğine çok emin olduğunuz herhangi bir bakım rutini varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum. Bir şekilde forumu uzaktan ziyaretçi olarak takip eden (benim de en başlarda olduğum gibi) ve saçlarını kurtarmaya nasıl başlayacağına emin olamamış veya gerekli motivasyonu bulmakta zorlanan birileri var ise onlara da ilham olmak dileği ile... Şimdilik görüşürüz