Gönderen Konu: Helsa hair 5500 greft sizce nasıl  (Okunma sayısı 5441 defa)

Yusuf33

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Helsa hair 5500 greft sizce nasıl
« Yanıtla #61 : 17 Mart 2026, 00:33:50 »
Gelişmeler 12 aya kadar devam eder ama bu süreçte finasteride kullanman hem ekilen saçlarını kuvvetlendirip hem de mevcut saçlarını koruman doğru olacaktır.
Kök hücre, PRP, biotin, çinko vs. yan destekleyicidir ama astsolist finasteriddir.
İnşallah istediğiniz sonuca erişirsiniz.

Nms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #62 : 17 Mart 2026, 00:35:17 »
Gelişmeler 12 aya kadar devam eder ama bu süreçte finasteride kullanman hem ekilen saçlarını kuvvetlendirip hem de mevcut saçlarını koruman doğru olacaktır.
Kök hücre, PRP, biotin, çinko vs. yan destekleyicidir ama astsolist finasteriddir.
İnşallah istediğiniz sonuca erişirsiniz.
Amin teşekkür ederim

Nms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #63 : 17 Mart 2026, 00:36:33 »
Bunu da az önce çektim öne doğru taranmış hali

JUSTPRİCE

• Yeni üye
  • *
  • Hey BC +
« Yanıtla #64 : 18 Mart 2026, 13:52:00 »
Zor bir işlemmiş sonuç çok iyi değil kötü de değil bence işin başında 2 seans planlama yapılmadı gerekirdi yarıya kadar ekip diğer yarıyı 2.seansa bırakmak mantıklı olabilirdi uzmanlar tabi daha iyi bilir..
Şimdi görünen aynı bölgelere 2.ekim ihtiyacı seyrek bölge fazla geldi gözüme sonuç senin için nasıl tatmin edici mi 2.ekime ihtiyaç görüyor musun

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #65 : 18 Mart 2026, 14:23:59 »
Dostum merhaba,

Bu kadar büyük bir açıklığa göre 5500 greftlik bir çalışma olmasına göre gayet ideal bir durumdasın. Saçların ince telli ve sarı saç olması senin en büyük dezavantajın durumuna geliyor. Bu yüzden saçının seyrek olduğunu düşünmen yanlış olacaktır. Saçlarının detayını düşünürken kendi ihtimallerimiz doğrultusunda planlama yapmak daha doğru olacaktır.

Eğer 5500 greftlik bir çalışmaya denildiği gibi 2 seans olarak yapılmış olsa denildiği gibi daha tatmin edici bir duruma gelir tepe için ikinci bir seans gerekebilirdi. Bizler yapılan planlama doğrultusunda çıkışlara baktığımızda gayet ideal bir durumda görünüyorsun. Saçlarını düz kullanmak yerine sağa sola taradığında doluluğun daha net belli olacaktır.

Bununla birlikte ilerleyen yaşlarda ikinci bir seans ile ara sıklaştırma ve tepe bölgen için ikinci bir seans ile daha güzel bir duruma getirecektir seni

Nms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #66 : 18 Mart 2026, 14:43:35 »
Dostum merhaba,

Bu kadar büyük bir açıklığa göre 5500 greftlik bir çalışma olmasına göre gayet ideal bir durumdasın. Saçların ince telli ve sarı saç olması senin en büyük dezavantajın durumuna geliyor. Bu yüzden saçının seyrek olduğunu düşünmen yanlış olacaktır. Saçlarının detayını düşünürken kendi ihtimallerimiz doğrultusunda planlama yapmak daha doğru olacaktır.

Eğer 5500 greftlik bir çalışmaya denildiği gibi 2 seans olarak yapılmış olsa denildiği gibi daha tatmin edici bir duruma gelir tepe için ikinci bir seans gerekebilirdi. Bizler yapılan planlama doğrultusunda çıkışlara baktığımızda gayet ideal bir durumda görünüyorsun. Saçlarını düz kullanmak yerine sağa sola taradığında doluluğun daha net belli olacaktır.

Bununla birlikte ilerleyen yaşlarda ikinci bir seans ile ara sıklaştırma ve tepe bölgen için ikinci bir seans ile daha güzel bir duruma getirecektir seni
yorumun için teşekkür ederim bana 5500 greftin tamamen kapatacağını sonucun güzel olacağını söyledikleri 2 gün önce kök hücre yaptırdım süreç 1 seneye kadar devam edecek dendi 1 seneyi bekleyip göreceğim çevremdekiler ekim öncesi halimi bildikleri için saçımın iyi olduğunu belirtiyor bana biraz seyrek geliyor bekleyip göreceğim

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #67 : 18 Mart 2026, 17:16:05 »
Dostum merhaba,

Bu işlemlerde son yoktur her zaman bu seyreklik gözünün önünde duracaktır. Senin saç yapın biraz ince telli olması buna her zaman sebep olacaktır. Tabii ki önceki halin ile kıyaslama yapılınca farkın olduğu aşikar.

5500 greftlik bir çalışma eğer kalın telli ve gruplu saçlı yapıda olanlar için tabii ki kapatıcılık sağlar ve sonucu güzel görünür fakat senin bu kişiler ile kıyaslama yapman yanlış olacaktır. Senin kendi durumun ile kıyaslandığında da gayet güzel bir gelişim göstermişsin. Burada clinic tarafında bir problem yoktur. Bu durum senin vücudun ile alakalı olmaktadır.

PANDA

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 24 Mart 2026, 10:33:30 »
2 seans gerekir

Aang

• Hero Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #69 : 24 Mart 2026, 12:58:12 »
2 seans gerekir

Dostum merhaba,

Bizler de 2 seanslık bir çalışma ile daha sık olabileceği doğrultusunda hemfikiriz fakat arkadaşımıza yapılan işlem ortada bu duruma göre kıyaslama yapılırsa şuanlık durumu normal seyrinde devam ediyor. Bu yüzden sıklık olarak ve saç yapısı kaynaklı normal seyrinde gidiyor.

ikinci bir seans yapılarak daha sık bir görsel tabii ki elde edilebilir. Bizler şuan ilk seansının yapılan sonucuna göre değerlendirme yapıyoruz.

Facebook Twitter Instagram