Gönderen Konu: Dr. Alican Koçhan 16-17/07/2025 Saç Ekim Süreci  (Okunma sayısı 1020 defa)

eyupeyup

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Alican Koçhan 16-17/07/2025 Saç Ekim Süreci
« : 31 Temmuz 2025, 10:46:23 »
Herkese merhabalar bu forum sitesini belli bir süredir takip ediyorum aslında uzun süredir saç ekimi için araştırmalar yapıyordum. Çevremde Alican hocanın yanında saç ekimi yaptıran arkadaşlarım ve sosyal medya kendisinin sürekli şeffaf bir şekilde paylaşım yapması onda karar kılmamda etkili oldu. İki günlük operasyon önerdi bana. Aslında ben çok soğuk baktım iki günlük operasyona ama yine arkadaşlarımdan açıklığı fazla olanlarda faydalı sonuç olunca ben de kabul ettim. 16/17 Temmuzda işleme alındım. İlk gün köklerimin yarısı alındı yarısı ekildi diğer günde geriye kalan diğer yarısından alındı ve ekildi. Toplamda 4790 greft ekildi. Şu anda kabuklar döküldü ve size kabuk dökümü görüntüsünü atıyorum. Çok sık paylaşımlar yapamayacağım ama olabildiği kadar ayda bir de olsa sizinle sürecimi paylaşmak istiyorum. İşlem gününde biraz ağrı vardı ilk iğneler de ama dayanılamayacak kadar değildi. İlaç olarak Proscar dört parçaya bölüp günde bir çeyrek, seogen tablet, D3K2, B12 takviyelerini kulanıyorum. Hoca kan değerlerine bakıp eksik vitaminlerimi de yazdı. Sizce görüntü nasıl 4790 greftle saçım kapanır mı?

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Alican Koçhan 16-17/07/2025 Saç Ekim Süreci
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2025, 00:34:12 »
hayırlı olsun .greft sayısı açıklık ile orantılı bir sayı olmuş ,ekim sonraki görüntüde sağlıklı görünüyor. umarım güzel sonuç olur.

Facebook Twitter Instagram