Gönderen Konu: Şampuan önerisi  (Okunma sayısı 393 defa)

Nms

• Yeni üye
  • *
Şampuan önerisi
« : 07 Ağustos 2025, 01:45:35 »
Merhaba 25 gün önce saç ekimi oldum saçım çok yağlı ve ince telli hangi şampuanı önerirsiniz ekim merkezi seba Med ve Dalin önerdi kararsız kaldım

Romanadam

• Hero Member
Ynt: Şampuan önerisi
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2025, 20:44:15 »
yağlanma sorununu gideren şampuan şu ana kadar hiç görmedim .onun yerine saçlarını çok sıcak su ile yıkamamalısın ve her gün şampuan ile yıkamakta yağlanmayı arttırıyor. bir gün şampuan kullanıyorsan öbür gün sadece suyla yıka saçlarını .ayrıca hangi şampuan yağlanmaya iyi gelirden ziyade hangi şampuanlar yağlanma sorununu arttıyora dikkat et .bazı şampuanlar cidden yağlanma sıkıntısını maksimuma çıkarıyor.

Nms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2025, 20:56:11 »
yağlanma sorununu gideren şampuan şu ana kadar hiç görmedim .onun yerine saçlarını çok sıcak su ile yıkamamalısın ve her gün şampuan ile yıkamakta yağlanmayı arttırıyor. bir gün şampuan kullanıyorsan öbür gün sadece suyla yıka saçlarını .ayrıca hangi şampuan yağlanmaya iyi gelirden ziyade hangi şampuanlar yağlanma sorununu arttıyora dikkat et .bazı şampuanlar cidden yağlanma sıkıntısını maksimuma çıkarıyor.
teşekkür ederim bugün seba Med aldım aslında cildim çok aşırı yağlı dediklerini dikkate alacağım umarım faydasını görürüm

Hair10

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Ağustos 2025, 00:24:03 »
Merhaba 25 gün önce saç ekimi oldum saçım çok yağlı ve ince telli hangi şampuanı önerirsiniz ekim merkezi seba Med ve Dalin önerdi kararsız kaldım

Ph ı 5.5 üstü olmayan kepeğe karşı (herhangi bir şampuan)

Final Boss

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Ağustos 2025, 01:59:47 »
dostum 25. gün hâlâ iyileşme sürecinin ortasındasın, saç derin toparlanıyor
yağlı ve ince telli saçlarda ana sorun fazla sebum üretimi ve derinin hassasiyeti
sebamed pH 5.5 olduğu için derinin doğal dengesini bozmadan yağı nazikçe alır, bu yüzden günlük ya da gün aşırı kullanımda iyi gider
dalin ise bebek şampuanı olduğu için çok yumuşak, tahriş riskini sıfıra yakın tutar ama yağ kontrolü sebamed kadar güçlü değil

ben olsam şöyle yapardım
      günlük veya gün aşırı sebamed
      haftada 1-2 dalin ile yumuşak temizlik

ek tavsiye olarak şampuanı direk dökme, avuçta köpürt öyle uygula
ılık su kullan, sıcak su yağ üretimini artırır
parmak ucu ile nazikçe masaj yap, tırnak değdirme

bu şekilde hem greftler zarar görmez hem de yağlanma kontrol altına alınır

Nms

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2025, 12:48:53 »
dostum 25. gün hâlâ iyileşme sürecinin ortasındasın, saç derin toparlanıyor
yağlı ve ince telli saçlarda ana sorun fazla sebum üretimi ve derinin hassasiyeti
sebamed pH 5.5 olduğu için derinin doğal dengesini bozmadan yağı nazikçe alır, bu yüzden günlük ya da gün aşırı kullanımda iyi gider
dalin ise bebek şampuanı olduğu için çok yumuşak, tahriş riskini sıfıra yakın tutar ama yağ kontrolü sebamed kadar güçlü değil

ben olsam şöyle yapardım
      günlük veya gün aşırı sebamed
      haftada 1-2 dalin ile yumuşak temizlik

ek tavsiye olarak şampuanı direk dökme, avuçta köpürt öyle uygula
ılık su kullan, sıcak su yağ üretimini artırır
parmak ucu ile nazikçe masaj yap, tırnak değdirme

bu şekilde hem greftler zarar görmez hem de yağlanma kontrol altına alınır
yorumun için teşekkür ederim sebamed aldım dediklerini uygulayacam umarım faydasını görürüm

Serkan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2025, 01:19:33 »
Benim saçlar da yağlı ve ince telli.Prozinc plus kullanmaya başladım 3 ay oldu.Yaglsnma. ve kaşıntı problemi kalmadı,tavsiye ederim.

Dekster

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 23 Ağustos 2025, 14:20:00 »
Benim de çok hızlı yağlanır saçlarım  kerastase marka şampuanı önerdiler kısa süredir kullanıyorum gayet iyi memnunum şu an için

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 23 Ağustos 2025, 14:39:52 »
ketakonazol içeren şampuanlar saçı daha çabuk yağlandırıyor banamı öyle geliyor.

Facebook Twitter Instagram