Gönderen Konu: Yaş 38 Ektirme Karar Verildi- Tavsiyeniz Ne Olur?  (Okunma sayısı 250 defa)

beyazyakalı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 38 Ektirme Karar Verildi- Tavsiyeniz Ne Olur?
« : 27 Ağustos 2025, 13:14:29 »
Arkadaşlar Merhaba,
Ankara’da yaşıyorum. Uzun yıllardır aklımda olan saç ekim konusuna en sonunda karar verdim. Kaç greft olur hiç bir tahminim yok. Görüşmelere gitmeden sizlerin fikrini almak istedim. Saç tellerim biraz ince. Ekim nasıl olur? Tavsiyeleriniz e ihtiyacım var.
Önceliğim ön taraf ve doğallık gorunmesi. Ankara’da doğal görünümü en iyi sağlayan merkez/doktor hangisi olur?

ahmet turan

• Hero Member
Ynt: Yaş 38 Ektirme Karar Verildi- Tavsiyeniz Ne Olur?
« Yanıtla #1 : 28 Ağustos 2025, 01:36:50 »
Donör alanın güzel görünüyor ,saç tellerin ise orta seviye kalınlıkta görülüyor .Açıklığına bakılırsa  3500- 4000 greft arası bir sayı yeterli olur ,bunun üstü sayılar başarısızlık  riskini artırır.
Ankara’da iyi ekim merkezleri arasında şahin çelik ,hlc ,bekir bek ,dr serdar gökrem gibi yerlerin ismi geçiyor genelde .bekir bek çok pahalı be türklere pek randevu vermiyor diye biliyorum ,hlc de aynı şekilde çok pahalı ,serdar gökrem iyi bir ekimci ama onunda seyrek ektiğine yönelik şikayetler var ,şahin çelikse en çok tercih edilenlerden forumda bir sürü konusı var araştırıp ona göre kararını verebilirsin .bunların dışında ki yerler çoğunlukla donör bölgeye zarar veren amatör yerler genellikle henüz düzgün bir yer duymadım ben şahsen.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 28 Ağustos 2025, 11:15:45 »
 Saçlar ince telli ama açıklık az . Sonuç  doğal olur . İnce telli saçlarda dipler görünsede doğallık on numara oluyor . Benim saçlar senden daha kötü ve açıklık norw 6 diye biliriz . Şahin Çelik ile bir görüşmeni tavsiye ederim . Aklına yatarsa ektirirsin . Tahminim 3500 greft gibi duruyor . Çizgiye göre değişir sayı

beyazyakalı

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2025, 00:34:12 »
Çok teşekkürlerler. Bekir bek ekimleri çok başarılı görünüyor. Ama çok pahalı. Sahin Çelik ile de ilgili asistanları süreci yönetiyor ve on çizgi çok belli oluyor diye yorumlar okumuştum. Görüşmekte fayda var. Cesaretimi toplamışken, Ekim Kasım gibi ektirmeyi düşünüyorum. Umarım bir plan yapabiliriz . Tekrar çok teşekkürler arkadaşlar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2025, 02:20:43 »
saç ekimine uygunsunuz tavsiyem önce araştırman sıkılmadan bıkmadan sonra kararını bu konuya yazıp şu ekim merkezini düşünüyorum dersen bizde saçına uygun bir merkezmi onu sana yansıtırız

ankarada şahin çelik ekimlerini araştırabilirsin bekirbek gereksiz pahalı eğer bekir bek gidilecekse Asmed varken neden ona gideyim madem o kadar para verilecek
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram