Gönderen Konu: finasteridin(proscar) etkisini yitirmesi ile işe yaramamsı problemi  (Okunma sayısı 421 defa)

TRM51725

• Yeni üye
  • *
Merhaba bir yıldan fazla süredir proscarı kullanıyorum. İlacı bıçakla ne kadar eşit olmasada 4'e bölüyorum ve eski bi ilaç kutusunda saklıyordum.İlk zamanlarda ilaç işe yaramıyor gibiydi ayrıca ilacı kırıp sakladıktan sonra sanki tadı daha tatlı ve dokusu yumuşuk oluyordu ağızda kolay eriyordu.Bende araştırdım chatgpt ye falan sordum ilacın etkisini yitirebileceğini söyledi bende saklama koşullarını değiştirdim bu ilacın çalışmama sebebi acaba ondan olabilir mi diye. geçmiş 4 aydada böldüğüm herbi ilacı aliminyum folyoya sardım fakat yine işe yaramıyormuş gibi hissettim. Yani geçmiş bir yılda saçlarım seyrelmişti eskiden aynaya baktığımda saç derimi göremezken şimdi aynaya biktigimda görebilir olmuştum saçlarımın yoğunluğu azalmıtı.Aslında sülaleye baktığımızda çok bi kel yok baba tarafında 6 amcam var ve bunlardan bir babam bide bi amcam tek kel diğerlerinin aslan gibi saçları var neyse. Ve bu süre zarfında yan etki hiç yaşamamıştım. Bu yüzden son bir aydır proscarı hergün 4 e bölüyorum ve birini alıp diğerlerini atıyorum ve bunu dişlerimle yapmaya çalışıyorum demirin veya benzeri maddelerin ilaçların etkinliğini yitirte bileceği ile ilgili bişey okumuştum. Her ne kadar eşit olmasada artık hergün taze olan ilacı alıyorum ve bu son bir ayda birtakım yan etkiler gözlemlemeye başladım sanki. Menide sıvılaşma ve eskisine nazaran cinsel istekte artma gözlemliyorum ama aşırı bi shedding olayını yaşamadım bu son bir ayda yada fark etmedim . Bununla ilgili sizinde yorumunuzu duymak bilmek istedim. Acaba geçmiş olan bir yılda boşuna mı ilacı alıyordum yada ilaç bende etkisiz mi kalıyorduda ben mi kendime yeni çozüm arıyorumbilemedim. Bununla ilgili siz ne düşünüyorsunuz.Şimdiden teşekkürler.

Ahmetbsr21

• Saç Ekimi Sonuçları☑️
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konunu okumadım  başlığa bakarak söylüyorum

Dutasterid kullan yada ru58841 ile kapt arayı  size daha güçlü şeyler lazım dhtyi adam edecek
Minoxidil & finasterid sprey hazırlama konum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39674.0

Finasterid Sprey Hazırlama Konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39310.0

Kellik belirtileri nelerdir konum ;

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39178.0

TRM51725

• Yeni üye
  • *
Konunu okumadım  başlığa bakarak söylüyorum

Dutasterid kullan yada ru58841 ile kapt arayı  size daha güçlü şeyler lazım dhtyi adam edecek
keşke okusaydın. Belki uzun olduğu için kimse cevap yazmadı ama tam anlamıyla durumu açıklamak istemiştim.

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Dökülme de X kromozomu yani anne tarafı daha önemli amca tarafına bakarak bir sey çıkaramazsiniz.
Dökülmenizin genetik olduğuna emin olduktan sonra tekrar finasterid deneyebilirsiniz. İsterseniz biraz masraf edip 1mg lik kutuyu deneyin.

TRM51725

• Yeni üye
  • *
Dökülme de X kromozomu yani anne tarafı daha önemli amca tarafına bakarak bir sey çıkaramazsiniz.
Dökülmenizin genetik olduğuna emin olduktan sonra tekrar finasterid deneyebilirsiniz. İsterseniz biraz masraf edip 1mg lik kutuyu deneyin.
ANNE TARAFINDAN DEDEMİN SAÇLARI VAR AMA DAYILARIMIN SAÇI TAM KEL DEĞİL AMA SEYREK BAYA. 1MGLIKTA ZOR YA ÖĞRENCİYİZ ZOR KENDİMİZE YETİYORUZ ZATEN. HERGÜN Bİ TANE KIRIP ALMAK AYNI ŞEYE DENK GELMEZ Mİ AMA

yaşlıbirkızılderili

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ben de 11 aydır kullanıyorum fakat gözle görülür bir etkisini henüz görmedim ya da ben farkında değilim fakat hiçbir yan etkisini de görmedim mecbur kullanmaya devam edicez yeni saç çıkışını bu ilaçla yakalamak zor minoxidille beraber kullanmak lazım ben geçen ay minoxidile başladım bakalım ikisi bir arada inş istediğim sonucu verir fakat bunlardan verim almak için 1,5-2 yıl kullanmaya devam edin diyorlar

Fjorn

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eskiden saç derinizi daha zor gördüğünüzü şuan ise görebildiğinizi söylemişsiniz. Alın Şakak bölgesinden mi bahsediyorsunuz ?
Ayrıca genetik olarak o kadar kötü durumda olmayabilirsiniz.
İlacı ise her 5 mg lik tableti 4 günlük olarak bölüp ışık görmeyen cam bir ilaç kutusuna koyarsanız ve tüm tabletleri aynı anda değil de 4 günlük kırarsanız herhangi bir bozulma olacağını düşünmüyorum

TRM51725

• Yeni üye
  • *
Eskiden saç derinizi daha zor gördüğünüzü şuan ise görebildiğinizi söylemişsiniz. Alın Şakak bölgesinden mi bahsediyorsunuz ?
Ayrıca genetik olarak o kadar kötü durumda olmayabilirsiniz.
İlacı ise her 5 mg lik tableti 4 günlük olarak bölüp ışık görmeyen cam bir ilaç kutusuna koyarsanız ve tüm tabletleri aynı anda değil de 4 günlük kırarsanız herhangi bir bozulma olacağını düşünmüyorum
hayır alın ve şakak bölgesinden ziyade on kafanın ön bölgesinde diffuse tip dökülüyor diyebilirim aslında çok döküldüklerini görmüyorum ama yinede seyreliyor.genetik olarakta yani net konuşamam ama yaşıtlarıma kıyasla vücudumda çok daha fazla kıl var kollarda falan sakalım daha fazla. ilacı saklamayla ilgili haklı olabilirsiniz ama hergün bölmek en azından içimde ilacının etkisini yitirebileceğini yok etmiş oluyorum.

TRM51725

• Yeni üye
  • *
Hocam ben de 11 aydır kullanıyorum fakat gözle görülür bir etkisini henüz görmedim ya da ben farkında değilim fakat hiçbir yan etkisini de görmedim mecbur kullanmaya devam edicez yeni saç çıkışını bu ilaçla yakalamak zor minoxidille beraber kullanmak lazım ben geçen ay minoxidile başladım bakalım ikisi bir arada inş istediğim sonucu verir fakat bunlardan verim almak için 1,5-2 yıl kullanmaya devam edin diyorlar
kullanmak dışında pek bi seçeneğimiz yok zaten işe yarasada yaramasada

Facebook Twitter Instagram