Gönderen Konu: Saçlarım seyreliyor mu  (Okunma sayısı 291 defa)

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarım seyreliyor mu
« : 15 Eylül 2025, 15:39:50 »
Son 5 6 aydır çok yoğun stres altındayım öyle aman aman bir dökülme görmedim ama saçlarımı üçe vurduğumda bana seyrek gelmeye başlıyor bunun sebebi nedir ailede kel bir iki kişi vardır diğer herkesin saçları seyrek 19 yaşındayım finansteride başlamalı mıyım sayın büyüklerim kucuklerim sizden bir akıl almak istiyorum çok üzülüyorum bu durumuma

kutsal bilge

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saçlarım seyreliyor mu
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2025, 16:32:43 »
Bence bu durumda burdan tavsiye almak yerine bi doktora görün erkek tipi dökülme değilse ve finasa başlarsan sorun yaşayabilirsin

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2025, 17:24:21 »
Bence bu durumda burdan tavsiye almak yerine bi doktora görün erkek tipi dökülme değilse ve finasa başlarsan sorun yaşayabilirsin
hocam randevu aldım da biliyorsunuz ülkeyi 1 ay sonraya ancak verebildi benimde takıntıliligim var

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2025, 17:40:16 »
Saçlar çok iyi kardeşim herhangi bir sorun gözükmüyor...Ancak dökülme varsa bunu sen farkedersin...Kendi kendine sakın birşeyler kullanma...1 ay sonra git doktora çok uzun bir zaman değil...stres yapma...İnsanlar seneler sonra gidiyor hatta bazıları hiç gitmiyor saç için...Eğergenetik dökülme cikarsa  ona göre tedavi uygularsın.ileride de dökülürse güzel bir merkezde ektirirsin...Çaresiz değil sonuçta.

Xtnuro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Eylül 2025, 18:16:25 »
Saçlar çok iyi kardeşim herhangi bir sorun gözükmüyor...Ancak dökülme varsa bunu sen farkedersin...Kendi kendine sakın birşeyler kullanma...1 ay sonra git doktora çok uzun bir zaman değil...stres yapma...İnsanlar seneler sonra gidiyor hatta bazıları hiç gitmiyor saç için...Eğergenetik dökülme cikarsa  ona göre tedavi uygularsın.ileride de dökülürse güzel bir merkezde ektirirsin...Çaresiz değil sonuçta.
Çok teşekkür ederim abicim saçlarım uzunken seyrek görünmüyor dökülmede son zamanlarda biraz geliyor günlük 20 30 tel arası saçımı çok kısa kestiğim için seyrek görünüyor psikolojik olarak kötü etkiliyor beni

Facebook Twitter Instagram