Saç Ekimi Sonuçları
Yaklaşık 40 gündür finasterid'e devam ediyorum bir gelişme göremedim iyileşme varmı dahamı kötü olmuş anlamadım yardımcı olacak varmı?
Evet hocam kaşıntı bir miktar azaldı senin analizlerine inanıyorum çok teşekkür ederim gelişme olduğunda fotoğraf atacağım şimdilik sadece finasteride devam edeyim minoks düşünmüyorum şuanlık..
40 günde sonuç beklenmez, yapacağın şey tedaviye devam edip çok kafaya takmamak uzun vadede sonuçları gözlemlersin
sanırım baya bi toparladın saçları son durumun ne
bu fotoğraflardna bakarak anlarsın analizimi saç rengi koyulaşmaya başlayıp ince saçların kalına dönüştüğü demek finasterid işe yarıyor, bunu çıplak gözle görmek biraz zordur önce çok saç olan alanda daha çok kalınlaşma görülür en son saçsız alanda küçük tüyler, daha sonrasında onlarında kalınlaşması görülüryakın zamanda shedding geçirebilme ihtimalin yüksek belkide şimdi geçiriyorsun,yenileri çok gür gelecektir
hocam arkadaş diffuse thinning yanlız ve tepesinde birsürü ince tüy gibi yeni çıkan saçlar gördüm bu arkadaş feci şekilde toparlayacak
Umarım çok güzel gelişmeler alır ona bir şey demedim, demek istediğim finasterid 10 günde bir bir şey değişti mi diye bakılacak bir tedavi değil yavaş ilerleyen uzun vadeli bir tedavi
Kendimi motive etmek için paylaşım yapıyorum hocam haklısınız belki 10 günde bir paylaşmamam gerekiyor Ayda bir daha uygun gibi