Saç Ekimi Sonuçları
40 gün yeterli bir done vermez, en az 1. senenin sonunda aynı açıda aynı ışıktaki pozla kıyaslama yapabiliriz. Tam tedavilik saç aslında umarım işe yarar tedavin, bol şans.
Ben eski saçlarına kavuştuğunu söylemiyorum ilacın etki ettiğinin belli olduğunu söylüyorum saçlarının rengi açıktan koyuya dönüyo ve incelenler kalınlaşıyo tamamen etki etmesi 6-7 ay , etkilerinin belli olması 3 ay falan
Dostum başarılar saç rengin daha da koyulaşmış yan etki vs hissettin mi
2.haftada hafif sağ testis ağrısı oluştu 1 günde geçti başka ciddi bir yan etki yaşamadım libido azalması vs hiç olmadı çok şükür
Güncelleme..Finasterid 113.gün hergün aynı saatte düzenli kullanmaya çalıştım 1,2 gün kayma oldu sadece şuanlık bir fark göremedim sizce daha iyiye gidermi yukarıdaki fotolar ile karşılaştırma yapabilirsiniz yaşım 29 bu arada..
28 yaş'a göre gayet iyi dökülmenin en kuvvetli olduğu 2. dönemde yeni çıkışı yerine saç kaybına bakın bence gayet iyi korumuş saçları ben 22 yaşındayım 28 yaşında dönor bölgemde bile saç kalmayacak tahminimce sizin gayet iyi ha baktın 6 ay sonunda açılma devam ediyor yan etki vs göze alıyorsan dut kullanırsın yoksa tedirgin olacak durum yok
kanka mükemmel kapatmış inanılmaz sonuç almışsın
Teşekkür ederim maximum verimi kaçıncı ayda alırım sence?
eski saçlarının tamamı gelir işte o değilde kanka finasteridi almaya başladıktan sonra stres yaptığın üzüldüğün şeyleri artık takmıyorsun çok düşünmüyorsun değilmi yada insanlara karşı agresif tavırların hafifledimi varsa bu tür davranış değişimleri gözledin mi kendinde