Merhabalar,
Öncelikle Hintell başta olmak üzere forumdaki herkesin emeğine sağlık. Bir buçuk aydır sitede sonuçları, yorumları yakından takip ettim hatta seçim yaparken bir tane de başlık açmıştım. En çok istediğim yer asmed di ama bütçemi aşacağını biliyordum yine de fiyat aldım, kendimi de zorlayarak b grubunda yaptırmaya karar verdim. Takvimlerinde boşluk olunca 18.09.2025 tarihinde operasyon için gittim.
Çok ilgili ve profesyonel yaklaşımları hoşuma gitti, Koray bey ekip arkadaşlarının da görüşünü alarak ön çizgiyi çekti. 4500 greft olacağını ve 2 günde manuel fue tekniğiyle ekim yapılacağını söyledi. Operasyon sürecinde hiç ağrı veya zorluk yaşamadım. Brinci gün 2600, ikinci gün 1900 greft ekim yapıldı. Operasyona girmeden önce açıkçası çoğu kişinin de kafasında olan o kadar saat nasıl geçecek tedirginliğinin yersiz olduğunu gördüm. 2 gün klinikte konakladım, 5 yıldız konforunda hizmet aldığımı rahatlıkla söyleyebilirim.
Çıkış günü ilk yıkamam yapıldı, boyun yastığı, yıkama ekipmanları verildi. Sadece fin ve prp önerisi yapıldı. 1 hafta sonra fotoğraflarımı istediler, dermatolojik bir desteğe ihtiyaç olup olmadığını görmek için.
Benim ekim için öncelikli beklentim, çok doğal gözükmesi sonrasında ise öndeki açıklığımın ve tepede ilerleyen açıklığın en azından 40 lı yaşlarımda olmaması. Fotoğrafları paylaşıyorum, sizin de yorum ve önerilerinizi rica ederim.