Saç Ekimi Sonuçları
Finasterid kullanıyorum 4.5 aydır fakat hala gözle görülür dökülmede yavaşlama felan görmedim 2-3 ay arası çok şiddetli döküldü sonra normale döndü fakat hala dökülme tam durmadı sizce işe yarar mı 1 seneye kadar beklemelimiyim
Tamamdır inşallah gösterir de kurtarırım burdaki insanlar sürekli donörün de kısıtlı dökülmen geniş saçlar ince telli kelliği kabulleneceksin diyor çok moral bozucu
Ama Yaşımın genç olmasına rağmen fin işe yarayabilir değil mi dökülmem çok agresif değil bazıları bu yaşta kel kalıyor
Tamamdır 1 seneyi bekleyeceğim elimi saçıma her attığımda 1-2 tel gelmesi normal mi yoksa değil mi
Tamamdır Teşekkür ederim 1 seneyi doldurunca eğer dökülme azsa ve seyrelme artık olmuyorsa ekim yaptıracam[/quoteHocam xpeciayida tedavinize ekleyin son iki aydır kullanıyorum saç kalitesini baya artırıyor onuda deneyin isterseniz ilk üç ay günde iki kere sonra ise günde bir şekilde alabilirsiniz tabi finansterid kullandığınız için yan etki görmemek adına günde bir tanede alabilirsiniz
Kelleşiceksin şakaklar gitmiş tepede yavaş yavaş peşinden geliyor[/quote sen mal mısın dostum herbokolog gibi konuşup durma ananı bellerim senin kendisi kel kalmış diye bütün herkesi kel etti mal evladı hakeret istiyor kendisi terlet burayı derhal