Değerli arkadaşlar merhabalar. Çok uzun süren araştırmalarım sonucunda, Dr. Hakan Clinic'e teslim ettim kendimi ve 20.08.2025 tarihinde kök hücreli ve prp'li saç ekimim gerçekleşti. Ekimde sedasyon olduğundan müthiş konforlu geçti. İlk 10 gün canım çok yandı ama donör bölge özellikle. Hocamız ve ekibi çok ilgili. Ekimdeki ekip çok cana yakındı, harikalardı.
Saç ekimi öncesi ve sonrası görüntüleri yüklüyorum. Sizlerin değerlendirmelerini merak edioyorum. Şu an şok dökülme sürecindeyim. Genel olarak çok memnun kaldım hocamızdan ve ekibinden.
Devam eden süreçte en güncel resimleri de yükleyeceğim.
Bazı sorularım olacak. Sizlerden hepsine cevap beklerim:
Ekimde kabuk dökümünde bazı sert kabuklar kanadı ve kabuklandı sonra düştü, biras sert yıkandığı için. Sorun olur mu?
Kafa üstü uyusukluk hala geçmedi ne zaman geçer?
Sivilceler ara ara çıkıyor, kafada ara ara zonklama, kaşıntı vs. ne zaman geçer?
Donör bölgeye verdikleri fitokrem bittikten sonra kantron sürmeye basladım uyumadan önce. Ne kadar devam edeyim?
Donör bölgede işaretlediğim bosluklar var. Konuştuğumda düzelir homojen aldık dediler. Sizde oldu mu ve ne zaman düzeldi?
Ekimden sonraki Prp'ye hoca 2 ay sonra basla demişti. Ve her ay prp önerdi hoca. Sizler ne zaman başladınız?
Proscar verdiler. Kullanıyorum haftada 3 kez çeyreğini. Sizler kullanıyor musunuz?
Yves Rocher Şampuan kullanıyorum.
Takviye solgarın haplarından alayım mı?
Hangi takviyeler olmazsa olmaz, önerirsiniz?
Açıkçası neler yapmam gerek sizden detaylı bilgi talep ederim buradaki arkadaşların deneyimleri önemli.
Ekimden 1 ay sonra fitness'a basladım bir sorun olmaz inşallah.
Şu anda 44. gündeyim.
Ne zaman tamamen başlar çıkmaya sabırsızlanıyorum

Teşekkürler şimdiden.