Gönderen Konu: Saç ekim merkezi ve doktor önerisi 2025 İstanbul  (Okunma sayısı 846 defa)

Nefers

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba forum üyeleri,

Öncelikle forumda emeği geçen herkese teşekkürler.
26 yaşındayım. 4&5 yıl öncesi az olsa da başlayan saç dökülmemde tavsiye üzerine minoxil ve xpecia tablet kullandım. Düzenli kullanmak zorunda olduğum, düzensiz kullanım veya direkt bırakmanın aynı olumsuz etkileri olacağı bildirilmişti. İlk etapta saçlarım toparlandı fakat korona döneminde düzensiz kullanımdan dolayı bir süre sonra bıraktım. Saçtaki 5 bölgeye uygulama yapıyordum. Devam eden süreçte ilk açıklıklarım da bu 5 bölgede oluşmaya başladı ve ilerledi. Sizce minoxilin bu dökülmedeki rolü nedir? Eğer etkisi var ise bu tersine çevrilebilir mi?

Ekim yaptırmayı düşünüyorum fakat bundan bağımsız olarak medikal destek de almam gerektiği kanaatindeyim. Bunun nedeni uzama ve kalınlaşmada zorlanan küçük saçlarım olduğunu düşünmem.

Ekim kısmı için ise ilk etapta esteworld ve serkan aydın(srkhair) düşüncelerim vardı. Fakat forum sağ olsun bundan vazgeçtim. Sanırım medeks, serkan aygın veya asuman hair en güvenebileceğim merkezler şu anda. Fakat her merkezin daha başarılı olduğu alanlar var.

Güncel saç durumumu altta paylaşıyorum. Sizce bu tip saç dökülmesine en uygun merkez/ doktor hangisidir?

Yüzde100

• Jr. Member
  • **
  • Mustafa Kemal Atatürk
Ynt: Saç ekim merkezi ve doktor önerisi 2025 İstanbul
« Yanıtla #1 : 12 Ekim 2025, 20:08:05 »
2 seans olarak düşünün tek seabsta kapanmaz medeks bu acikliklari sever basari oranı yuksektir
  • Ekim Tarihi: 07/03/2025
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS HAİR CENTER
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 43
  • Medikal Tedavi Root 6 Aylık Saç Bakım Seti

hammut

• Sr. Member
Ynt: Saç ekim merkezi ve doktor önerisi 2025 İstanbul
« Yanıtla #2 : 14 Ekim 2025, 16:47:48 »
Aynen vogue merkez riske girip seni isleme bile almayabilir zor bir aciklik

Ercan1907

• Hero Member