Gönderen Konu: Sarışın ince tel saç ekimi  (Okunma sayısı 251 defa)

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sarışın ince tel saç ekimi
« : 20 Ekim 2025, 21:16:50 »
Merhabalar 33 yaşındayım bu zamana kadar geçiştirdim ama artık saç ektirmek istiyorum sarışın ve ince telli saçlarım var alın ve tepe için en ideal saç ekimini nerede yaptırabilirim ve bu açıklık için fiyat ne kadar olur önerileriniz nelerdir

Edgar X

• Hero Member
Ynt: Sarışın ince tel saç ekimi
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2025, 17:39:43 »
Sarı saçların kapatıcılığı çok yüksek olur .O bölgede 500 tel saç çıksa bile o bölgede kellik yokmuş gibi görünür .500 tel saç demek 200 greft demek ama çoğu ekim merkezi vertexe min 2000 ektikleri halde çok büyük yüzdesi çıkmıyor .Bu işi hakkıyla yapan merkezleri itina ile araştırıp bulmak lazım .Düşündüğünüz yerler varsa fikir verilebilir ama sıfırdan tavsiye vermeyi ben şahsen çok sevmiyorum .İyi bir merkez seçimi ve ekimden sonra vertexe minoxil kullanımı işin en can alıcı noktaları bana göre.

Aventus92

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2025, 20:50:21 »
Alın için sık ve doğal bir ekim yapan merkezi arıyorum tepe için zaten pek bir umudum yok ne kadar tutarsa o kadarına razı olacağım.ekim yaptıran kişilerin fotoğraflarını elimden geldiğince incelemeye çalışıyorum ama bu tarzda bir ekim yaptırana pek rastlamadım o yüzden aklımda net bir yer yok bu sebepten tavsiye istemiştim.bir kaç yerle iletişime geçtim ya dönüş olmadı ya fiyatlar çok yüksek geldi tavsiye istememin sebebi bu aslında

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2025, 09:25:28 »
Dostum merhaba,

Tepe için çok güzel çalışmalar yapan merkezler tabii mevcuttur. Sadece bu kısıma dik bir açı ile bakıldığı için sanki tutmamış gibi görünüyor. Bunun dışında fiyat konusunda eğer tecrübesine güveniyorsan çok maddiyatı sorgulamamak gerekiyor. Bazı merkezler abartı fiyatlar veriyor ama bunun dışında daha uygun fiyatlı olarak yapan yerleri bulmaya çalışmasın. Çok ucuz diye hiç olmayacak yere gitmeni tavsiye etmem

Facebook Twitter Instagram