Gönderen Konu: İstanbul'da saç ekim merkezi önerisi  (Okunma sayısı 717 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul'da saç ekim merkezi önerisi
« Yanıtla #16 : 04 Aralık 2025, 20:18:00 »
merhaba açıklığın çok donör durumunu paylaşmadığın için bilmiyorum normalde olması gereken çizgi tabi kesin değil resimden tahmin yürütüyoruz en doğrusunu merkez yapacaktır iyi bir merkez seçersen
belki açıklığa göre daha geriden de alınır çizgin
Global Moderator

phoenixtr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Aralık 2025, 20:59:16 »
merhaba açıklığın çok donör durumunu paylaşmadığın için bilmiyorum normalde olması gereken çizgi tabi kesin değil resimden tahmin yürütüyoruz en doğrusunu merkez yapacaktır iyi bir merkez seçersen
belki açıklığa göre daha geriden de alınır çizgin

Ön tarafta ortada az da olsa saç kalması ön çizgi için kolaylık olacak herhalde. Ben de buna benzer bir çizgi düşündüm.

Merkez olarak şimdilik Ahmet Tosun ve Serkan Aygın arasındayım, Asuman Hair'den cevap bekliyorum. Ama tepe açıklığı için DHI yerine FUE önerildiği için Serkan Aygın yaparım dese de diğerlerinden biri daha uygun olur gibi. Sizce?

Ayrıca hem 5-6 bin greft gibi yüksek sayılara çıkmamak adına, hem de gelecekteki potansiyel dökülmeyi de hesaba katarak birkaç sene sonra ufak bir revizyon ekimi uygun olur diye düşündüm. Bu açıdan Ahmet Tosun da benimle aynı fikirdeymiş.

İlk mesajdaki fotolar dışında başka foto da koyayım. Ayrıca sakaldan da almak olası, Serkan Aygın sakaldan 800 greft önerdi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Aralık 2025, 23:39:33 »
HOCAM SAYDIĞIN MERKEZLER İŞİNİ KALİTELİ VE ÖZVERİLİ YAPAN MERKEZLER BÜTÇENE GÖRE DAVRAN
bu desem diğerine haksızlık olur ee işlerini düzgün özenli yapanlarıda ayırmak doğru olmaz

3 de uygundur sen sana doğru gelene karar ver maddi olarak da fiyat farklı olan merkezler
Global Moderator

phoenixtr

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : Bugün, 00:50:40 »
HOCAM SAYDIĞIN MERKEZLER İŞİNİ KALİTELİ VE ÖZVERİLİ YAPAN MERKEZLER BÜTÇENE GÖRE DAVRAN
bu desem diğerine haksızlık olur ee işlerini düzgün özenli yapanlarıda ayırmak doğru olmaz

3 de uygundur sen sana doğru gelene karar ver maddi olarak da fiyat farklı olan merkezler

Peki dediğim gibi bu saç için FUE mi tavsiye ediyorsun yoksa DHI de benzer şekilde güzel sonuç verir mi?  Her klinik kendi kullandığı tekniği övüyor tabi genelde sadece ön tarafsa dhi, tepe açıklığı çoksa fue yaptırmak gerek diyorlar. DHI daha pahalı tedavi olduğunun da etkisiyle belki Serkan Aygın bir tık fiyatı fazla.

Smile Hair Clinic için ne diyorsun? Yorumları iyi gibi ve operasyonu yapanlar tıp doktoru. Saç ekimi konusunda uzman gibiler.
« Son Düzenleme: Bugün, 00:59:42 Gönderen: phoenixtr »

Facebook Twitter Instagram