Saç Ekim Sürecim – Ers Clinic Deneyimim (31.10.2025)
Öncelikle bu forumda tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Uzun araştırmalarım sonucunda hem hijyenik ortamı hem de başarılı sonuçlarıyla dikkatimi çeken Ers Clinic’te saç ekimi yaptırmaya karar verdim.
Randevumu aldıktan sonra 30 Ekim 2025 sabahı saat 08:30’da merkezde oldum.
İlk olarak detaylı bir değerlendirme yapıldı ve planlama aşamasında saç çizgim Talip Bey tarafından belirlendi. Kanal açımı da yine kendisi tarafından gerçekleştirildi.
Anestezi işlemini oldukça deneyimli ve ilgili bir şekilde Necla Hanım uyguladı. Bu sayede işlem boyunca neredeyse hiç ağrı ya da rahatsızlık hissetmedim.
Dönör bölgesinden greft alımını İlker Bey yaptı. Toplamda 3700 greft alındı. Aynı şekilde ekim işlemini de kendisi gerçekleştirdi.
Ersan Bey süreci baştan sona yakından takip etti, oldukça mütevazı, sakin ve güven veren bir yaklaşımı vardı.
Tüm işlem yaklaşık saat 15:30 civarında tamamlandı. Anestezi haricinde herhangi bir ağrı veya sızı hissetmedim. Ekip son derece profesyonel, ortam temiz ve düzenliydi.
Genel olarak çok memnun kaldım. Şimdi iyileşme sürecindeyim ve sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
Aşağıya öncesi ve sonrası fotoğraflarımı bırakıyorum; umarım bu paylaşım, saç ekimi düşünen arkadaşlara fikir verir.
Ers Clinic ekibine ve özellikle Ersan Bey’e teşekkür ederim.