Arkadaşlar ocak şubat gibi ekim yaptırmak istiyorum yaşım 31 üstteki saçlarım cansız uzamıyor saç ekimi yaptırmak istiyorum. Bir kaç klinikten fiyat aldım hangisini önerirsiniz sizin tavsiye edeceğiniz bi yer varmı nenim durumuma uygun.
Berkay tulpar saç kök hücre tedavisi 20, 60 saç ekimi toplam 80 bin tl safir fue 5500 greft
Smile hair clinic gold 60bin tl platinium 80 diamon 120 fiyatı ekip belirliyor micro safir fue 4000 greft
Estetik international organik 114 bin safir 84 bin dhı 80 bin
yani şimdi size öneri vermek isterim ki siz nasıl istersiniz bilmiyorum
forumda çokça konuşulan ekim yerleri var bunlar tecrübeli, zaten ekim yapmak bir kaç seferlik birşey dahada zor oluyor enseden yeterli miktarda kök alınıp ekiliyor dahası yok bunun o yüzden bi sefer yapın ama kaliteli olsun,
asmed , ki bu listenin başında ama çok pahalı
asuman hair
drserkan aygın
Dr.Hakan Doğanay
dr sibel ulusan
dr mutallip keser
bu ekim merkezlerinden şaşmayın derim birisini seçin iyice araştırın ekimlerine bakın tamamen emin olduktan sonra ekim kararı verin ama donör kısımda seyrelme var bu ekimde sıkıntı yaratabilir sakal destekli bir ekim düşünülebilir sakaldaki kökleri olduğu gibi tepeye ekebilirler
onun dışında bu saçlar ilaç tedavisiyle 6-7 ay içerisinde kurtarılması mümkün özellikle tepedeki saçları incelediğimde ilaç tedavisine çok aşırı elverişli görünüyor
ön bölgelerde aynı şekilde saçlarınızda şuanlık incelmeler ve seyrelmeler var saç kökleri hala orada