Gönderen Konu: Ekilen Saçın yönünün değiştirilmesi  (Okunma sayısı 166 defa)

o26ur

• Yeni üye
  • *
Ekilen Saçın yönünün değiştirilmesi
« : 14 Kasım 2025, 16:58:17 »
Merhabalar, 6 ay önce saç ekimi yaptırdım fakat, ekim yapılan sol taraftaki saçlarımın yönü ters tarafa doğru işlendi. Sağ tarafa ekilen saçlardan memnunum ama sol taraftakiler uyumsuz bir  görüntü veriyor bu da beni raharsız ediyor. Bu ters yöne ekilen saçları çıkararak, doğru yöne doğru kanallar açıp tekrardan bu ters yönden alınan saçları aynı bölgeye ekebilme ihtimalimiz var mıdır, yardımcı olur musunuz? Ya da bildiğiniz bu durumda biri varsa ne yaptığı ile ilgili bilgi verir misiniz?

Edgar X

• Hero Member
Ynt: Ekilen Saçın yönünün değiştirilmesi
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2025, 14:01:38 »
Yeni ekilen saçlarda böyle yön problemleri olabiliyor .Tekrar ekimle söküp başka yere nakille halledilmesi mümkün değil . Bunun yerine saçına yeniden şekil vermeyi dene .wax la yada jöleyle belirli yönlere tutturup sabitlemeyi dene .Saçı ne kadar uzun süre belli bir yöne doğru sabitlersen saç yönü o tarafa alışır .Muhtemelen sen bence yastığın azizliğine uğramışsın o yüzden öyle. .Yoksa nasıl bir kanal açmış olabilirler ki saç o yönde uzasın .Aşağı yukarı kanalların açılış şekli belli .

o26ur

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekilen Saçın yönünün değiştirilmesi
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2025, 14:51:40 »
Yeni ekilen saçlarda böyle yön problemleri olabiliyor .Tekrar ekimle söküp başka yere nakille halledilmesi mümkün değil . Bunun yerine saçına yeniden şekil vermeyi dene .wax la yada jöleyle belirli yönlere tutturup sabitlemeyi dene .Saçı ne kadar uzun süre belli bir yöne doğru sabitlersen saç yönü o tarafa alışır .Muhtemelen sen bence yastığın azizliğine uğramışsın o yüzden öyle. .Yoksa nasıl bir kanal açmış olabilirler ki saç o yönde uzasın .Aşağı yukarı kanalların açılış şekli belli .
Çok teşekkür ederim bilgi için. İzninizle bir şey daha sormak istiyorum. Sol bölgemdeki ekilen saçı kompile alıp tekrardan donör bölgeden yeni saç kökleri çıkartılıp o bölgeye ekim durumu olabilir mi, eğer olursa açılan kanallar ve ekilen saç ne kadar sağlıklı olur? K bakmayın biraz bu durum beni rahatsız ettide, farklı seçeneklerim var mıdır, diye sorguluyorum.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2025, 16:18:21 Gönderen: o26ur »

Facebook Twitter Instagram