Gönderen Konu: Essila Hair ( Kadir Öz )Kendisini Doktor Olarak Tanıtan Bir Dolandırıcı  (Okunma sayısı 535 defa)

Ömer T

• Yeni üye
  • *
Kendisini bana Medikal Estetik Tıp Doktoru olarak tanıtan Kadir Öz tarafından sahibi olduğu Essila Hair Center Saç Ekim Merkezinde Bundan birkaç sene önce saç ekimi işlemim gerçekleştirildi.
Kadir Öz ben saçını ekersem seni görünüş olarak en az beş sene geriye atarım gençleşirsin !! Bunun garantisini de veriyorum dedi.Piyasadaki bir kaç ünlü Saç Ekim Merkezinden bahsettim hepsini kötüledi onlar için çer çöp bu sektörün en iyisi benim tam adresine geldin dedi.Sonrası saç ekimi işlemim bizzat Kadir öz tarafından gerçekleştirdi.Fakat ektiği saçların yaklaşık %70 den fazlası çıkmadı.Daha sonra ekim ile alakalı bir sıkıntı olduğunu kendisi de kabul etti.Sonra yurt dışından ilaç getireceğini bu ilaçları uyguladıktan sonra ikinci bir ekim yapacağını ve herşeyi düzelteceğinin sözünü verdi.İlaçlar bugün yarın gelicek diye beni sürekli oyaladı.Defalarca yanına gitmeme rağmen verdiği sözlerin hiç birini yerine getirmedi ve inkâr etti.Telefon yazışmaları ve resimler hala bende mevcut.
Kadir Öz ile alakalı internette detaylı bir araştırma sonucunda Saç Ekimi yaptırıp olumlu ve olumsuz sonuçları paylaşan ve
hastaların takip ettiği Saç Ekimi Sonuçları isimli bu siteye denk geldim. Burada yine benim gibi Kadir Öz'ü araştıran bir kişi Kadir öz doktormu diye sormuş soru işareti bırakmış. Altına Kadir Özü tanıyan bir vatandaş o doktor değil senelerce akrabası ve bacanağı olan Dr. Alp Aslan'ın yanında çalışmış ve işi öğrendikten sonra kendi saç ekim merkezini açmış diye cevap vermiş.
Kadir Öz'ü tüketici hakem heyetine şikayet ettim devletimizin dosyada görevlendirdiği Bilir kişi de bu saç ekiminden istenilen sonuç alınamamış olmamış ayıplı diye lehime karar vermiştir. Mevzuat hükümleri çerçevesinde, saç ekimi işlemlerinin hastane, tıp güzellikten dönüşen polikliniklerde mülga Güzellik ve Estetik Amaçlı Sağlık Kuruluşlar Yönetmeliğin Saç Ekim (Restorasyon) bölümünde belirtilen şartları karşılaması kaydıy zührevi hastalıkları uzmanları, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanları ile med sertifikalı hekimlerce yapılabilmesi mümkündür maddesi var. Kadir öz mahkemeye Saç ekimi ile alakalı uzmanlık, diploma ve sertifika gerektiren hiç bir belge sunamadı ve gösteremedi.Saç ekimi iyi gerçekleşirse kendi sayfasında paylaşım yapıyor.Sonuç kötü gerçekleşirse şayet sizi tanımıyor aradığınız zaman telefonlara bakmıyor.Bu dolandırıcıdan uzak durun ben yandım başkası yanmasın ...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kalıcı hasar olmadığı sürece saç ekiminde saç ekimleri istenilen seviyede çıkmama gibi durumları oluyor her merkezin böyle olumsuz ekimleri mevcut  tabi bu kadar vaat sonrası olumsuzluk hoş değil kişilere olabilecek sonuçları dürüstçe anlatmak gerek abartmadan.

Ama tabi söyledikleriniz gibi ise durum
Diğer merkezleri kötüleme ben en iyisiyim deme
Ve kendini Doktor olarak tanıtma..

Bunlar sizn iddanız bilemeyiz olduysa yanlış durumlar
Geçmiş olsun

Daha güzel bir saç ekimi ile iyi sonuçlar alırsınız

Dipnot olarak işini allahlak çerçevesinde yapan insanlar meslektaşını kötülemez kötülerse uzak durmanız gerek güven nin kuralı bunu gerektirir.
Global Moderator

Ömer T

• Yeni üye
  • *
Çok teşekkür ederim bu söylediklerim iddia değil maalesef. Sürecin olumsuz olduğuna dair telefon yazışmaları hala ben de mevcut. Siz de bakabilirsiniz doktorlar sitesi.com'da Kadir Öz'ün ünvanı medikal estetik Tıp Doktoru olarak gözüküyor. Ben bu şahsı tüketici hakem heyetine şikayet ettim mahkemenin görevlendirdiği bilir kişi bile bu ekimden istenen sonuç alınamamış olmamış ayıplı diye lehime sonuç vermiştir. Kadir Öz saç ekimi ile alakalı hiçbir sertifika diploma uzmanlık ile alakalı hiçbir belge sunamamıştır. Bir de inkar etmiştir ben kendimi Doktor olarak tanıtmadım diye Doktorlar sitesi.com'daki unvanı medikal estetik tıp doktoru şimdi bu adam dolandırıcı değil de nedir size soruyorum ?
  • Ekim Tarihi: 13.09.2019
  • Ekim Merkezi ismi Essila Hair Center saç ekim merkezi
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 43

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim bu söylediklerim iddia değil maalesef. Sürecin olumsuz olduğuna dair telefon yazışmaları hala ben de mevcut. Siz de bakabilirsiniz doktorlar sitesi.com'da Kadir Öz'ün ünvanı medikal estetik Tıp Doktoru olarak gözüküyor. Ben bu şahsı tüketici hakem heyetine şikayet ettim mahkemenin görevlendirdiği bilir kişi bile bu ekimden istenen sonuç alınamamış olmamış ayıplı diye lehime sonuç vermiştir. Kadir Öz saç ekimi ile alakalı hiçbir sertifika diploma uzmanlık ile alakalı hiçbir belge sunamamıştır. Bir de inkar etmiştir ben kendimi Doktor olarak tanıtmadım diye Doktorlar sitesi.com'daki unvanı medikal estetik tıp doktoru şimdi bu adam dolandırıcı değil de nedir size soruyorum ?

Sorun, benim size inanıp inanmamam değil; ayrıca yalan söylediğinizi de düşünmüyorum. Ancak yine de durumu, sizin kendi iddianız olarak değerlendirmek zorundayım.

Kendisini sahte doktor olarak tanıtıp işlem yapan kişiler, 500 bin TL’den başlayan ağır cezalara çarptırılır. Geçtiğimiz günlerde bir saç ekim merkezine yönelik mahkeme, bu forumda yazılanları da esas alarak 670 bin TL para cezası ve çeşitli ek yaptırımlar uyguladı.

bilinmesini isterim bu konuda dikkatli olmak gerek kişilere saç ekerken söylemlere

bu arada kendini doktor olarak tanıtmadığı halde konu açan arkadaşlar doktor olarak da bazı ekimcileri lanse ediyor onlara bile ceza uygulaması oluyor şikayet halinde o yüzden bunlara da dikkat etmek gerek

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram