Gönderen Konu: Topical Dutasteride temin edilebilen bir yer biliyor musunuz ?  (Okunma sayısı 404 defa)

ItcHater

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İyi akşamlar, bi süredir topical dutasteride arıyorum ve araştırmalarım sonucu bulduğum tek yer Dr. Hamid AYDIN ın majistrali fakat bi türlü reçete oluşturtamadım. Ayrıca istediğim dozlardaki ilacı değil kendi uygun gördükleri dozajı karışım olarak veriyorlar gibi duruyor. Tarife göre profesyonel karışım yapan eczane tanıdığınız falan var mı ? Ben özellikle 0.1% dut losyonu istiyorum ama şuan için durum bana sunulan opsiyonu kullanmak zorundaymışım gibi. Normalde kesinlikle kendim hazırlamak istemiyorum çünkü profesyonel iş olsun istiyorum ama gidişat bu seçeneğe yönlendirecek gibi duruyor. Yurt dışında gayet popüler olan topical versyonların bu ülkede ulaşılamıyor olması can sıkıcı. Herhangi bir bilgisi, bir tecrübesi olan var mı ? Niyetim istediğim karışımı bana hazırlayacak profesyonel eczacılardan temin etmek, nolur nolmaz bunu kendi amatör yapıp işlevsel kullanabilen var mı ? varsa solüsyon % sini nasıl ayarlıyor ?

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Topical Dutasteride temin edilebilen bir yer biliyor musunuz ?
« Yanıtla #1 : 26 Aralık 2025, 01:56:48 »
İyi akşamlar, bi süredir topical dutasteride arıyorum ve araştırmalarım sonucu bulduğum tek yer Dr. Hamid AYDIN ın majistrali fakat bi türlü reçete oluşturtamadım. Ayrıca istediğim dozlardaki ilacı değil kendi uygun gördükleri dozajı karışım olarak veriyorlar gibi duruyor. Tarife göre profesyonel karışım yapan eczane tanıdığınız falan var mı ? Ben özellikle 0.1% dut losyonu istiyorum ama şuan için durum bana sunulan opsiyonu kullanmak zorundaymışım gibi. Normalde kesinlikle kendim hazırlamak istemiyorum çünkü profesyonel iş olsun istiyorum ama gidişat bu seçeneğe yönlendirecek gibi duruyor. Yurt dışında gayet popüler olan topical versyonların bu ülkede ulaşılamıyor olması can sıkıcı. Herhangi bir bilgisi, bir tecrübesi olan var mı ? Niyetim istediğim karışımı bana hazırlayacak profesyonel eczacılardan temin etmek, nolur nolmaz bunu kendi amatör yapıp işlevsel kullanabilen var mı ? varsa solüsyon % sini nasıl ayarlıyor ?
durumu şöyle izah ediyim, bir yeri aşırı steril etmeniz, ardından eldivenlerle aktif maddeyi içeren kapsülü delerek %99 etanolde çözmeniz ve propilen glikol + saf su ile losyonun kalanını tamamlamanız gerekmekte burda profesyonellik sterilitede maddeleri çözmede değil %0,1 yapmak ise yüksek dozlara tekabül edecektir 60 ml çözeltide 30 mg dutasterid gibisinden insan vücudu zaten haftada 1 dutasterid hapı alır ve bu 0,5 mg olur

yani siz 60 ml çözeltiye 30 mg dutasterid atsanız, günde saç derinizede 1 ml uygulasanız bu 0,5 mgye tekabül eder
şunuda unutmayın bu madde bile kafa derinizden kanınıza geçebilir ama ağızdan alınan ilaç kadar geçmez

ben size içeriğin nasıl yapılacağını söyledim, riske alıp almamak size kalmış
« Son Düzenleme: 26 Aralık 2025, 02:03:35 Gönderen: caputodeoro »
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram