Gönderen Konu: Bu Saç Daha Dökülür mü ? Kaç Greft Ekim Mantikli Olur  (Okunma sayısı 86 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Bu Saç Daha Dökülür mü ? Kaç Greft Ekim Mantikli Olur
« Yanıtla #1 : 04 Aralık 2025, 19:56:06 »
bu saçı güçlendirip 3500 greftli bir ekimle gayet güzel sonuç elde edersin sanıyorum
Global Moderator

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2025, 21:55:34 »
bu saçı güçlendirip 3500 greftli bir ekimle gayet güzel sonuç elde edersin sanıyorum
D vitamini B12 OMEGA 3 biotin alıyorum Hintell bey bir türlü cesaret edemiyorum şimdi ektirsem arkaya doğru aralar açılırsa diye çekiniyorum.  Yaş 32 gençlik de geçiyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2025, 23:11:35 »
Anladım, haklısınız; bu tarz endişelerinizin olması çok mantıklı. Tabii, bu endişeleri azaltacak bazı önemli hususlar da mevcut: doğru saç ekimi merkezini seçmek, ileriye dönük olarak gerekirse ekim için donör rezervinizi doğru ve zarar vermeden kullanmak, riskleri en aza indirmek çok önemli.

Medikal olarak saçları korumak açısından, finasterid saçları güçlendirir; Xpecia gibi ürünler de oldukça başarılı takviyeler arasında sayılır.

Yaşınız 31; 32  ben yerinizde olsam bu süreçte saç ekimi yaptırırdım. Önemli olan, güvenilir ve kaliteli bir merkez seçmek, saçları olabildiğince medikal olarak korumak ve iyi bir planlama ile operasyonu gerçekleştirmek.

Tabii beklemek de ayrı bir seçenek; yanlış bir karar olmaz. Ancak demek istediğim, başarılı bir merkez seçmek endişelerinizi büyük ölçüde ortadan kaldırır.

Unutmayın, saç ekiminde olumsuz sonuçlar olabiliyor; bu işin doğasında var. Önemli olan, en az zararla, doğru operasyonu yapan ve doğru planlama yapan bir merkezden kaliteli bir sonuç almak. Hedef bu olmalı.”
Global Moderator

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım, haklısınız; bu tarz endişelerinizin olması çok mantıklı. Tabii, bu endişeleri azaltacak bazı önemli hususlar da mevcut: doğru saç ekimi merkezini seçmek, ileriye dönük olarak gerekirse ekim için donör rezervinizi doğru ve zarar vermeden kullanmak, riskleri en aza indirmek çok önemli.

Medikal olarak saçları korumak açısından, finasterid saçları güçlendirir; Xpecia gibi ürünler de oldukça başarılı takviyeler arasında sayılır.

Yaşınız 31; 32  ben yerinizde olsam bu süreçte saç ekimi yaptırırdım. Önemli olan, güvenilir ve kaliteli bir merkez seçmek, saçları olabildiğince medikal olarak korumak ve iyi bir planlama ile operasyonu gerçekleştirmek.

Tabii beklemek de ayrı bir seçenek; yanlış bir karar olmaz. Ancak demek istediğim, başarılı bir merkez seçmek endişelerinizi büyük ölçüde ortadan kaldırır.

Unutmayın, saç ekiminde olumsuz sonuçlar olabiliyor; bu işin doğasında var. Önemli olan, en az zararla, doğru operasyonu yapan ve doğru planlama yapan bir merkezden kaliteli bir sonuç almak. Hedef bu olmalı.”

Haklısınız Hintell bey finasterid kullanmaya çekinerek de olsa yeniden başladım 1 mg  xpecia da kullanıyorum D vitamini B12  biotin OMEGA 3 ara ara kullanıyorum he birde magnezyum glisinati D vitamini ile alıyorum vitaminler bitsin Fin xpecia kombini ile devam edecegim. Serum olarak bioxcin serum kullaniyorum şampuan ise prozinc plus bioxcin Forte karışık kullanıyorum ikisininde zararı yok şuan.

Saç ekim merkezi konusunda sizin görüşlerinizi dikkate alıyorum dusundugum şuan 5 merkez var ekimlerini takipteyim  Hintell bey

ahmet turan

• Hero Member
Söylemesi acı ama bu saç gider dostum .dökülme paterni norwood 6 ,destek alsan bile bunun değişeceğini sanmıyorum.
Beklemek ise sana bir şey kazandırmaz hatta daha kötü olur ,saç derisi zamanla ekim için daha verimsiz hale gelir .Ekim düzgün yapılırsa olan saçların bile ömrü uzayabilir kanlanmadan dolayı.

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Söylemesi acı ama bu saç gider dostum .dökülme paterni norwood 6 ,destek alsan bile bunun değişeceğini sanmıyorum.
Beklemek ise sana bir şey kazandırmaz hatta daha kötü olur ,saç derisi zamanla ekim için daha verimsiz hale gelir .Ekim düzgün yapılırsa olan saçların bile ömrü uzayabilir kanlanmadan dolayı.

Bu saçların arasına donorden ekim yapılacak peki bu saçlar döküldüğünde ekilen saçlar seyrek olmaz mı nasıl bir ekim planı düşünmeliyiz çizgi geride olunca sık oluyor güzel ama biraz yaşlı gösteriyor V şeklinde oluyor  üzüyor

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Bizim birader araştırmadan etmeden  26 yaşında ektirdi. Ektirmeden önceki hali buydu
Benim dokulmem onunkine göre yavaş mi ilerliyor yoksa Norwood 4 ile kurtarır miyim bilmiyorum

Facebook Twitter Instagram