Merhabalar şok dökülme bittikten sonra konu açmayı düşünüyordum ancak fikir edindiğim konuları görünce belki bir başkasının işine yarar düşüncesiyle şimdi açmaya karar verdim tabiki yorumlarınızı da bekliyorum.
Yaklaşık 2 senedir acaba saç ekimi yaptırsam mı, nasıl olur, erken mi gibi düşünceler vardı ki sonunda emin oldum ve klinik bakmaya başladım. Zaten bu forumda Şahin hocanın bi ağırlığı var ardından yüz yüze görüştük ve gün belirledik. Kafamdaki tek soru işareti Şahin bey 2. bir ekimin de gerektiği bir planlama yaptı ki bazı yerler tek seferde kapatılabileğini söylüyordu ancak klinik beni ikna etti ve Ekim işlemi için anlaştık.
Sonrasında tahlil yaptırıp 1 ay boyunca gerekli vitaminleri aldım ve işlem günü geldi. Sorunsuz geçti işlem günü, konforum adına ellerinden geleni yaptılar bu konuda Şahin bey, Ergin bey ve Buket hanıma teşekkür ederim.Ardından 3. gün ilk yıkama klinikte yapıldı,kabuk dökümünü evde kendim yaptım ve bugün artık 26. Gün şok dökülmem devam ediyor. 3 gün sonra prp ve kontrol için kliniğe gideceğim.
Fotoğrafları ekliyor olacağım, yorumlarınızı bekliyorum.