Gönderen Konu: Ers clinic - 5000 Greft - 05/12/2025 - Yaş 28  (Okunma sayısı 512 defa)

Ahmet Kaya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ers clinic - 5000 Greft - 05/12/2025 - Yaş 28
« Yanıtla #16 : 14 Aralık 2025, 20:10:06 »
Hocam klinik , uyku için özel bir yastık veriyor mu yada satın alma seçenegi vs var mı , malum 10 günlük süreç zor sanırım , siz de nasıl geçiyor uyku anlamında ?
Özel olarak bir yastık vermediler.
Koltuğu açmadan yan tarafımı yastıkla destekleyerek dik durdum hep.
Sırtımı da yastıkla destekleyerek yarı dik hale geldim.
İlk gün boyun yastığım yoktu ve boynumu havluyla destekleyerek kafamı yere değdirmeden yattım. Böyle yatmak gerçekten zordu ve ilk gün hiç uyuyamadım.
Diğer günler boyun yastığı aldım (yol yastığı) baya rahatlattı beni.

borella01

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Aralık 2025, 15:59:41 »
Böyle bir serum. Sanırım besleme amaçlı

bu kafa bence minoxillik ama düşük doz onun haricindeki spreylerin pek bir faydası olacağını sanmıyorum .minoxil ilk başta kendi saçlarını güçlendirir ama sonra döker burda amaç ekilenlere destek vererek çıkış oranını yükseltmek ve bu konuda minoxil çok iyi .kendi saçlarına ise uzun dönemde etkisi nötr olur ama tabi fin kullanmadığını düşünerek nötr olur diyorum.

Ahmet Kaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 15 Aralık 2025, 16:53:23 »
bu kafa bence minoxillik ama düşük doz onun haricindeki spreylerin pek bir faydası olacağını sanmıyorum .minoxil ilk başta kendi saçlarını güçlendirir ama sonra döker burda amaç ekilenlere destek vererek çıkış oranını yükseltmek ve bu konuda minoxil çok iyi .kendi saçlarına ise uzun dönemde etkisi nötr olur ama tabi fin kullanmadığını düşünerek nötr olur diyorum.

Bu serumun içeriğinde minoxidil yok gibi. Zeytin yağı ve argan yağı var gibi duruyor.
Minoxidil’i önceden kullanmıştım ama sürekli kullanmak gerektiğinden bırakmıştım.
Finasterid kullanmayı da düşünmüyorum (bana değmez gibi geliyor).

Facebook Twitter Instagram