Gönderen Konu: Vichy Dercos Energising Şampuan Kullanan Var mı ?  (Okunma sayısı 302 defa)

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
Ynt: Vichy Dercos Energising Şampuan Kullanan Var mı ?
« Yanıtla #1 : 21 Aralık 2025, 17:53:20 »
Başlıkta belirttiğim gibi bu şampuanı kullanan var mı ? Saçlarım ince ve dökülmeye eğimli bir saçım var.Yeni saç ektirdim sizce bu şampuanı kullanmalı mıyım ? Ya da başka öneri bir şampuanınız var mı ?

Vicy'nin tüm sampuanlarini kullanmis her şampuanına en az 6 ay deneme süresi verdim.
Neogenic ds başarılı ama energisant başarısız bende kaşıntı ve incelme  yaglanma yapti .
Bu bende oldu diye herkeste olacak diye bir şey yok ,

scofields1999

• Kelmatik
  • Full Member
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
« Yanıtla #2 : 21 Aralık 2025, 18:10:27 »
Çoğu okuduğum yorumda herkesde incelme  gözükmüş..

ramazan çankaya

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Aralık 2025, 18:19:07 »
Çoğu okuduğum yorumda herkesde incelme  gözükmüş..

Günlük kullanıma kesinlikle uygun değil içeriğindeki aminexilden kaynaklı galiba. 
Onun yerine ducray anaphase+ veya kerastase specifique öneririm araştırın,
Daha uygun alternatif birsey istiyorsanız prozinc plus sawpo icerik konusunda kafeinli veya saw palmetto biberiye gibi uyarıcı bir sampuan bakın

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2025, 15:21:38 »
Başlıkta belirttiğim gibi bu şampuanı kullanan var mı ? Saçlarım ince ve dökülmeye eğimli bir saçım var.Yeni saç ektirdim sizce bu şampuanı kullanmalı mıyım ? Ya da başka öneri bir şampuanınız var mı ?
saçlarını güçlendirmek istiyosan bu şampuanla mümkün olabilicek bişey değil ekim sonrası finasterid saç ekimi performansını arttırır ama doktor gözetiminde kullanılmalı onun dışında kafeinli şampuanlar saçlara bi bakım iyi gelebilir oda düşük ihtimalle
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

scofields1999

• Kelmatik
  • Full Member
    • Ekimim - 3000 Greft-Dr.Özgür Nalbant
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2025, 16:03:23 »
saçlarını güçlendirmek istiyosan bu şampuanla mümkün olabilicek bişey değil ekim sonrası finasterid saç ekimi performansını arttırır ama doktor gözetiminde kullanılmalı onun dışında kafeinli şampuanlar saçlara bi bakım iyi gelebilir oda düşük ihtimalle

1 Aydır fin kullanıyorum hocam, 1 sene kullanmayı düşünüyorum zaten şampuan olarak kararsız kaldım..Şu an düz yeşil sabunla yıkıyorum acaba zararı ya da faydası var mıdır ?

caputodeoro

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2025, 16:08:57 »
1 Aydır fin kullanıyorum hocam, 1 sene kullanmayı düşünüyorum zaten şampuan olarak kararsız kaldım..Şu an düz yeşil sabunla yıkıyorum acaba zararı ya da faydası var mıdır ?
ne kadar az katkı maddesi o kadar nötr yani az zarar , devam et bence yada bebe şampuanlarından kullan
Insanlara yardım etmek,geçtiğimiz yollardan geçenlere destek olmak bizi mutlu eder

Insan hiçbir bilgiyi veya dünyevi şeyi mezara götüremez, bilgi paylaşmakta bir zekâttır.....

Saç derisi 5-alfaredüktaz'ını hedef alan
Topical Finasteride

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=39773.0

Facebook Twitter Instagram