Gönderen Konu: Dr. Murat Küçüktaş / 19.12.2025 / 4025 greft/ yaş :40  (Okunma sayısı 51 defa)

Sercan41

• Yeni üye
  • *
Merhaba.

19.12.2025 cuma günü Dr. Murat Küçüktaş tarafından 4025 greft ekim yapıldı. Ekim süreçleri ile alakal işlemlerden vs. Gayet memnunum. Ağrısı sızısız ama sıkıcı bi ekim süreci. Sabah 07:00 de başlayıp 16:00 da bitti ağrı sızı yaşamadım. İşlem bittikten sonra biraz halsizlik oldu. Ertesi gün bandajlar sökülüp ilk yıkama yapıldı. Hoca ilgili bilgili ve muhabbeti hoş bi adam ekibide aynen öle klinik tertemiz forumda çok zaman geçiremiyorum fakat zaman zaman güncelleme paylaşacağım .

Sercan41

• Yeni üye
  • *
Saç ekimi sonrası fotoğrafları paylaşıyorum 8. Gün yıkama sonrasını daha sonra paylaşacağım

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekiminiz. Dönorunuzu sanırım 1 ekim ile yormak istemedi ekimciniz. Dönorunuz iyi gözüküyor, Ekilen alan da geniş gözüküyor, saç telleriniz kalın ise kapatıcılığı sağlar umarım. Ön çizgi sıklığı güzel gözüküyor, orta olan biraz daha sık olabilirdi belki ama saç tellerinizin kalitesi kalınlığı kapatıcılığı sağlayabilir. Bizler ancak fotoğraftan yorum yapabiliyoruz. Aylardır her gün 100 lerce ekim inceliyorum az çok insan bilgi sahibi oluyor. ☺️

Sercan41

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim. Donor iyi değil aslında. Ön çizgiyide ben daha önde olmasını istedim aslında ama alın kasları artık çok geride o yüzden böle olması gerekti

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizginiz daha  önde olsa bu greftle çalışırken  sıklık tamamen zorlaşır ve doğallık da bozulurdu, bence yerinde bir karar olmuş. Dr Murat Beyin genel ekimlerine baktıgımda az greftle çalışıp, güzel sonuçlar da almış. 4000 iyi bir planlamada üzmez insanı. Süreciniz hayırlı olsun  tekrardan.

Sercan41

• Yeni üye
  • *
Ekimin 1-8 günü kabul dökümü öncesi fotoğraflarıda atıyorum. Özellikle donor bölgeden çok memnunum görüntü gayet güzel temiz titiz bir çalışma oldu umarım sonuçlarıda güzel olur

Sercan41

• Yeni üye
  • *
Ön çizginiz daha  önde olsa bu greftle çalışırken  sıklık tamamen zorlaşır ve doğallık da bozulurdu, bence yerinde bir karar olmuş. Dr Murat Beyin genel ekimlerine baktıgımda az greftle çalışıp, güzel sonuçlar da almış. 4000 iyi bir planlamada üzmez insanı. Süreciniz hayırlı olsun  tekrardan.
Teşekkür ederim. Evet bende ikna oldum ön çizgiye.

Facebook Twitter Instagram