Gönderen Konu: Saç ekimi 6 ay oldu  (Okunma sayısı 441 defa)

Enqin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi 6 ay oldu
« : 03 Ocak 2026, 07:08:32 »
Merhaba arkadaslar tam 6 ay önce DHI Kalem traşsız saç ekimi yaptirdim kel degildim seyrekliklerime yoğunlastirma yapildi ama bazı sikayetlerim var sizlerinde bilgisi olan varsa yazmasini rica edecem  6 ay oldu kafamda Uyusukluk var yaptirdigim yere sordum geçer diye beni geciştiriyorlar sacima tarak vurunca dipler acıyor normal saclarim suan ellerime cok geliyor ön cizgimde cok az saç var ama orta ve tepe bolgelerim hala boş ve kaşıntı geliyor ekim bolgesine ve geldiginde az bile kaşısam durduramiyorum.cok kasiniyor deriylemi sorun var anliyamadim 6 ay olmasina ragmen bu sorunlarim var bilgisi olanlar rica etsem yazarmı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 6 ay oldu
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2026, 02:09:26 »
kime ektirdin nasıl bir saç ekim oldu
planlama ekim resimleri bunlar yokken nasıl cevap verelim herkes aynı kalite ve doğru işlem yapmıyor
e bizde müneccim değiliz
Global Moderator

Enqin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi 6 ay oldu
« Yanıtla #2 : 28 Ocak 2026, 07:42:55 »
Isvecklinik te yaptirdim oncesine ait fotograf yok ama benim en buyuk sorunum 6bucuk ay olmasina ragmen uyusukluk tarak vurunca koklerde acıma var batma ve yanma nadir oluyor ama uyusukluk kafamda sanki bir plastikmis gibi his eski derim yok bunu 6bucuk ay bitti 7ci aya giriyorum hala cok hissediyorum bunu 7ay olmasina ragmen yasayan oluyor mu normal mi ve tekrar toplanmasi daha uzun surer mi bilgisi olanlardan rica ediyorum

Facebook Twitter Instagram