Gönderen Konu: Yaş 36 4373 greft 07.01.2026 Zafer ulusan  (Okunma sayısı 266 defa)

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaş 36 4373 greft 07.01.2026 Zafer ulusan
« : 09 Ocak 2026, 10:04:11 »
Arkadaşlar herkese selamlar saygılar sürecim çok eskiye dayandığı için konuyu en başından detaylarıyla anlatacağımdan yazı uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın

Bundan yaklaşık yedi yıl önce 30 yaşında Zafer Çelik hocayla saç ekimi için anlaştık Ankara’ya gittim ekim yapılacağı gün hoca donör bölgenin çok zayıf olduğunu zaten Ekim yapılmış gibi seyrek olduğunu söyledi ben de hocanın samimiyetine inanarak saç ekim işlemini hayatımdan çıkarmıştım fakat yedi ay önce iş yerinden altı arkadaşım İzmir’de ismini vermeyecegim bir Polikliniği saç ekimi yaptırdı hepsinin sonucu da gayet makul ve güzel olduğunu görünce aynı polikliniğe görüşmek iki ay önce ben de gittim poliklinik’teki kişi herhangi bir sorun olmadığınıekim yapabileceklerini söylediler fakat konuşmalarından kendisinin doktor olmadığını öğrenince açıkçası çok da içime sinmedi ayrıca bu formun sitesinde araştırdığımda sadece bir işlem yaptığını ve o da sıkıntılı olduğunu görünce kendisinden vazgeçtim sonuçta ekim işlemi için ekip aynı duruyor mu yoksa değişti mi bilmiyordum ben de öncesinden bildiğim ve İzmir’de ikamet ettiğim için aralık ayında ulusan Polikliniği‘ne gittim orada çok daha profesyonel bir yaklaşım gördüm saç kalınlığımı ölçtüler 48 mm olduğunu söylediler ekim için yeterli fakat yine de ekimden önce kalınlaştırtırırsak daha iyi sonuç alacağımızı söylediler ve altı seanslık dutasteride iğne,biotin tedavisine başladık dün yapılan ekimden önce toplamda üç seans uygulama oldu ve saç kalınlığın en son ölçüldüğünde 54 mm çıkmıştı paket olarak da zafer hocanın olduğu paketi sectim şimdi ekimden önce saç halimi paylaşıyorum

Yorum yapanlar şu söyleyeceklerimi dikkate alırsa sevinirim tepe bölgesindeki açıklığın farkındayım donör bölgenin zayıf olduğunun farkındayım bu yapılan işlemin tek seferde bölgeyi kapatmayacağını ve ikinci bir saç ekimi işlemini donör bölgemi kaldıramayacağını biliyorum ama amacım şu anki görüntüden daha iyi bir sonuç elde etmek gerisine nasip diyorum artık

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 36 4373 greft 07.01.2026 Zafer ulusan
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2026, 10:05:36 »
Ekim öncesi

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 09 Ocak 2026, 10:07:12 »
Ekim öncesi

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 09 Ocak 2026, 10:14:38 »
Şimdi gelelim esas konuya ulusan polikliniğinde ekim yaptıracak arkadaşlara detaylıca bilgi vermek istiyorum zaten önceden de bu form sitesinde çok fazla bilgiye sahipim göremeyenler için ben de tekrar bilgilendirme amaçlı yazıyorum sabah 7:00 da tok karnına poliklinikteydim önce kanalımı sonrasında fotoğraf çekimi ve zafer Hoca’nın saç çizgisini belirlemesi ile saat 8:00 gibi işleme başladık en çok merak edilen konu iğne konusu arkadaşlar evet can yakıyor ama toplamda maksimum 10 dakika süren bir acı diyebilirim ve dayanılmayacak kadar kötü bir acı değil benim işlemme Özge ve İlayda hanım girdi ikisine de çok teşekkür ederim her konuda yardımcı oldular işlem esnasında ara ara Sibel hoca ve zafer hoca da yanımıza uğradı normalde sakaldan da alma planlanıyordu fakat kök alındıktan sonra 4370 adet alındığını görünce sakaldan almaya gerek duymadılar saat 11:30 gibi kanal açma işlemine başladık 14 çift sıfırda bitti ve yemek molası verdik 14:30 gibi ekim işlemine başlandı artık sonlara doğru yatış pozisyonu gerçekten yorucu olduğu için iki kez beşer dakikalık mola istedim ve 18:30’da işlemim bitti şu an için süreçten Ekim’den poliklinik‘ten gayet memnun kaldığımı söyleyebilirim düşünen arkadaşlar için kesinlikle tavsiye ederim tekrar olsa yaptırmayı düşünürüm tabii bu söylediklerim hekim esnasındaki ağrılar için geçerli inşallah sonuçları da hep beraber olumlu görürüz arkadaşlar birinci gün fotoğraflarımı paylaşıyorum
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2026, 10:23:30 Gönderen: Kskli35 »

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2026, 10:17:03 »
Bugün ekimimin ikinci günü sağ olsunlar poliklinik’ten sürekli fotoğraf isteyip nasıl olduğumu soruyorlar fotoğraflarda bir sorun olmadığını söylüyorlar sadece kulak üstü ve şakaklar da ödem azıcık fazla birikti gibi geliyor bana o da bu süreçte normal sizlerin değerli yorumlarınızı bekliyorum

recklai85

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 09 Ocak 2026, 21:46:29 »
Benim donörden 7000 alındı toplam seninkinden daha iyi duruyor..gecmiş olsun ins sonuc güzel olır….

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2026, 22:14:33 »
Maşallah 7000 ilk defa duyuyorum tr rekorudur herhalde :) evet benim donörün çoğu alanından alınmış gibi duruyor onuda şuna yoruyorum donör seyrek olduğu için ve geneli tek köklü olduğu için geniş alana yayılması için böyle çalışmışlar diye yordum ama sonucu beraber göreceğiz artık

Emre2707

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2026, 23:55:25 »
Öncelikle hayırlı olmasını temenni ederim. 4 tip ekimci var biri gerçekten mükemmeliyetçi olanlar, ben yaparsam mükemmel olmalı diyen onlara saygı duyuyorum  kendi tarzıdır 2.iyi reklam oluşturmuş ama gercekten kendine güvenmeyen  riskten kaçınan, aman tadım kaçmasın diyen, bunlar özellikle forumda çok konuşulan, forumda olumsuz örnek çıkarırsam sıkıntı olur diyen, 3. de kendine  güvenen kişinin beklentisini önemseyen. 4.tip de gercekten kötü olan para için kasap olan.

Burada genel görüş 2.ekimciler. Siz kendinizi çok iyi ifade etmişşiniz, ve ekimciniz de bu minvalde işlem yapmış. Bu ekim yuzde 85-90 başarı sağladıgında önden baktıgında sizin beklentinizi karşılayacak önden güzel duran bir saç çıkar. Ama orta ve vertex sayrek kalabilir.Ama dönorunuza göre yine iyi sayı alınmış. Bizler 35 ki yaşları geçmiş insanlar olarak beklentilerimiz bilen farkında olan insanlarız. O yuzden sizi mutsuz eden bir durum olmayacaktır. Umutla beklemeniz dileğiyle

Kskli35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2026, 08:36:17 »
Eyvallah kardeşim değerli yorumun için çok teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram