Gönderen Konu: İstanbul hairline 4750 greft ekimi  (Okunma sayısı 349 defa)

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: İstanbul hairline 4750 greft ekimi
« Yanıtla #1 : 19 Ocak 2026, 02:53:19 »
Dün yani 17 Ocak tarihinde İstanbul hairlinede saç ekimi gerçekleştirdim 4750 greft ekildiğini söylediler tepe kısmına yaklaşık 300-350 geri kalanı ön ve ortaya yapıldığını söylediler yaşım 25 görüşlerinizi bekliyorum saygılar.
sakalları komple tepeye ektirseydin sanki seyrek durmuş ama maşallahı var ekim iyi
Ben yoruldum hayat, gelme

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 19 Ocak 2026, 04:51:31 »
sakalları komple tepeye ektirseydin sanki seyrek durmuş ama maşallahı var ekim iyi
Sakallar neresi oluyor hocam

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Ocak 2026, 13:39:27 »
Sakallar neresi oluyor hocam
sakaldaki kıl kökleri

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Ocak 2026, 19:47:47 »
sakaldaki kıl kökleri

Ense ve çevreden 4750 kök alındı sadece abi bunlar yeterli dedi doktor bey sizce nasıl olmuş yaşım daha küçük olduğu için tedirginim açıkçası bir profesyonelden iyi mi kötü mü olduğunu öğrenmek istiyorum ön çizgi falan nasıl olmuş diye

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Ocak 2026, 22:19:08 »

Ense ve çevreden 4750 kök alındı sadece abi bunlar yeterli dedi doktor bey sizce nasıl olmuş yaşım daha küçük olduğu için tedirginim açıkçası bir profesyonelden iyi mi kötü mü olduğunu öğrenmek istiyorum ön çizgi falan nasıl olmuş diye
gayet iyi ekim olmuş

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Ocak 2026, 22:26:58 »
gayet iyi ekim olmuş
Çok teşekkür ederim abi içimi rahatlattın müsaden varsa bişey daha sormak isterim kullanmam gereken takviye ilaçlar var mı köklerin daha iyi çıkması için herkes farklı bi vitamin öneriyor senin önerin var mı kullanmam gereken

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Ocak 2026, 22:38:05 »
Çok teşekkür ederim abi içimi rahatlattın müsaden varsa bişey daha sormak isterim kullanmam gereken takviye ilaçlar var mı köklerin daha iyi çıkması için herkes farklı bi vitamin öneriyor senin önerin var mı kullanmam gereken
kendine iyi bakarsan zaten iyi çıkar sağlıklı olursan uykun beslenmen takviyelerin vb, ilaç olarak doktor finasterid önerdiyse daha kaliteli çıkma eğilimi gösterebilir

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Ocak 2026, 22:41:20 »
kendine iyi bakarsan zaten iyi çıkar sağlıklı olursan uykun beslenmen takviyelerin vb, ilaç olarak doktor finasterid önerdiyse daha kaliteli çıkma eğilimi gösterebilir
Doktor kendi sattıkları biotin ilacını önerdi sadece başka da bişi söylemedi o yüzden sana danışmak istedim abi finasteridden falan bahsetmedi uyku beslenme açısından sorun olmaz sigarayı da bıraktım sadece ilaç ve takviye olarak ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum ona yardımcı olursanız duacınız olurum 🙏🏻

caputodeoro

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 19 Ocak 2026, 22:48:32 »
Doktor kendi sattıkları biotin ilacını önerdi sadece başka da bişi söylemedi o yüzden sana danışmak istedim abi finasteridden falan bahsetmedi uyku beslenme açısından sorun olmaz sigarayı da bıraktım sadece ilaç ve takviye olarak ne kullanmam gerektiğini bilmiyorum ona yardımcı olursanız duacınız olurum 🙏🏻
finasteride başlayıp başlatmamak doktora kalmış birşey, onun dediğine uyman gerek, genelde ekimden önce kullanılır saç köklerinin enseden alınırken fire vermemesi için daha kaliteli alınıp çıkmaları için bu konuda ben sana başla yada başlama diyemem uzman doktordan destek almalısın

Ferhatgurbuz

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 19 Ocak 2026, 22:49:47 »
finasteride başlayıp başlatmamak doktora kalmış birşey, onun dediğine uyman gerek, genelde ekimden önce kullanılır saç köklerinin enseden alınırken fire vermemesi için daha kaliteli alınıp çıkmaları için bu konuda ben sana başla yada başlama diyemem uzman doktordan destek almalısın
Tamamdır abicim çok teşekkür ederim duacınım ve minnettarım sana 🙏🏻

Facebook Twitter Instagram