Gönderen Konu: Dutasterid tedavisi  (Okunma sayısı 376 defa)

Erdem45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dutasterid tedavisi
« : 20 Ocak 2026, 12:09:21 »
Merhaba 3 aydır proscar kullanıyorum ciddi yan etkiler yaptı yumurtalık ağrısı küçük taş atımı bosalma sırasında ağrı vs bu ilacı bırakmak istiyorum dudasterid tedavisi varmış 6 seans şeklinde bunu öneriyorlar yaptıranlar var mı bunun da böyle yan etkileri olur diye korkuyorum

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
Ynt: Dutasterid tedavisi
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2026, 12:49:31 »
Kardeş dutasteride veya finansteride oral olarak kullanmayın mahf etmeyin kendiniz.topikal finansteride yada dutasteride kullanın.hic bişey yapmıyorsanız kendiniz eczanden proscar alın etil alkol ,propilen glikol ve saf su alın hazirlayin.dutastwride mezoterpiye gelince ben daha önce 6 seans yaptırdım evet ise yarıyor ama sürekli olmasinlazim ve çok pahalı gerek yok bence
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Erdem45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2026, 13:02:07 »
Yok asla ağızdan yok bu saatten sonra ya sıkıntısı yoksa mezoterapi şeklinde yaptıracağım 6 seansı 18 binmiş ya da içmem ilacı 

Manifold

• manifold
  • Sr. Member
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2026, 13:17:18 »
Yok asla ağızdan yok bu saatten sonra ya sıkıntısı yoksa mezoterapi şeklinde yaptıracağım 6 seansı 18 binmiş ya da içmem ilacı
tamamda 18 bin verecen sonra ne olacak.sonra 25 bin vericen yine yaptirican ve bu böyle hep devam edicek.cok zenginsen tamam gayet iyi yaptırırsın kafan rahat ama değilsen bence çok pahalı topikal olarak uygulama süreklilik açısından daha az maliyetli bir ondan dedim
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi %0,1 finansteride+adinesine+%1 cetirizine+kafein+l-arginin karışımı losyon, GHK-cu losyon.hergun2 saw Palmetto %45 yağ asidi tablet.hergun 1 magnezyum tablet.hergun 10 dk masaj.omega 3. Oral çörek otu yagi

Erdem45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2026, 13:22:38 »
Topikal olarak nasıl yapılıyor onu bulmam lazım acaba forumda paylaşan oldu mu

baba yorgun

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2026, 14:42:30 »
Neresi yapıyor bu Dutasteride mezoterapisini ve ne gibi sonuçlar aldınız?

Erdem45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2026, 17:00:55 »
daha yaptırmadım ama izmir sibel ulusan yapıyor

Facebook Twitter Instagram