Gönderen Konu: Bedelli askere gidicem Finasterid götürebilirmiyim  (Okunma sayısı 435 defa)

MERT YILDIRIM

• Jr. Member
  • **
Herkese merhaba yaşım 20 askere gidicem 1 yıldır fin ve dut kullanıyorum
Askere giderken götürebilirmiyim acaba bedelli gidicem Denizli ye ,başvururken saç dökülmesi için Finasterid kullanıyorum diye belirttim. ilacı raporlandırıp veya reçetelndirip götürücem almama. Gibi durumları varmı acaba ?

kendinePRM

• Yeni üye
  • *
Ynt: Bedelli askere gidicem Finasterid götürebilirmiyim
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2026, 02:20:19 »
Kardeşim ilacı bavuluna koy geç x ray den . Genelde görmüyorlar , bazı yerlerde bavuluna vs bakıyorlar bazı yerlerde bakmıyorlar. En kötü ihtimalle ilacını elinden alıp sana günlük verirler . Reçeten yok kullanamazsın vs olmaz çok yüksek ihtimalle. Bana sordular ilaç var mı diye yok dedim geçtim .

MERT YILDIRIM

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2026, 03:47:53 »
Ya ha hayati bir ilaç değil o yüzden dedim hani kullanmasada olur gibisinden diyeblirler diye bakalım
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Xpecia 2 adet hairfortesprey günde 8 fıs proscar 5/1

dejavuu86

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2026, 13:24:44 »
zaten 28 gün yapacaksın  ilaca el koyabilirler  28 gün ara vermen bir olumsuz durum yaratmaz ilacın etkisi sürer daha kademlei olarak o süre zarfında askerliğin bitince devam edersin ama yinede sen bilirsin şlacı yanında götürebilirsin şansını dene  zaten pahalı bir ilaç değil proscar  el koyarlarsada askerlik bitince alırsan tekrar ilacı karar senin

Facebook Twitter Instagram