Gönderen Konu: Dr mehmet sezgin 2025 aralık verteks 3000 greft (tecrubeli arkadaşlardan yorum..  (Okunma sayısı 346 defa)

Eskisehirli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Biraz geç bir başlık oldu ama süreci paylaşacağım değerlendirirseniz sevinirim.

Ekim öncesi ve ekim ilk günü

Takviye
Haftada 2 ketoral (egzamadan kaynaklı)
Ekimin öncesinden de kullandığım, d3k2, çinko, biotin, b12, c vit devam ediyorum.

Minoxil önceli yıllarda kullandım çok da güzel sonuçlar aldım fakat bırakınca olan dökülme tekrar başlamaya korkuttu.

Eskisehirli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr mehmet sezgin 2025 aralık verteks
« Yanıtla #1 : 28 Ocak 2026, 15:18:10 »
50.gün:

gourcuff

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr mehmet sezgin 2025 aralık verteks 3000 greft
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2026, 22:45:51 »
Hayırlı olsun firesiz çıkar inşaallah. Ücret olarak ne ödediniz acaba? Telefonda bilgi vermiyorlar çünkü gidemiyorum da yoğunluktan bu aralar.

Eskisehirli

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr mehmet sezgin 2025 aralık verteks 3000 greft
« Yanıtla #3 : 30 Ocak 2026, 23:30:01 »
İnşallah herkes için güzel sonuçlar olur. Şok dökülme sonrası biraz moral bozukluğu oldu ama normal dönemdeyiz. Verteks için de çok iyi şeyler söylenmiyor ama inşallah tatmim edici sonuçlanır.

Ücreti ben aralığın ilk günlerinde gidip konuştum 43 bin ödedim ocak ayı için zam gelecek denilmişti son durumu bilmiyorum.

Hkocaytu

• Yeni üye
  • *
  • İstanbul Hairline saç ekimi merkezi
Hayırlı olsun hocam, ben de 2. Saç ekimimi yaptırdım. İlk ekim ön kısma 5200 civarı yapılmıştı bu sefer başka bi merkezde verteks e yaklaşık 5000 ekim yapıldı bugün 8. Gün kabuk dökümüne gittiğimde ekim öncesi fotolarımı alıp konu açacağım inşallah güzel sonuçlanır ikimizinde :))
  • Ekim Merkezi ismi İstanbul Hairline saç ekimi merkezi

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayırlı olsun umarım başarılı bir sonuç ortaya çıkar.

Facebook Twitter Instagram