Gönderen Konu: dutasteride başladım 4 hafta  (Okunma sayısı 350 defa)

Colorado

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dutasteride başladım 4 hafta
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2026, 00:53:53 »
2 yıl içerisindeki ilerlemenizi merakla bekliyoruz hocam.

Hilmi Home

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 29 Ocak 2026, 00:58:52 »
sagolun hocam

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 05 Şubat 2026, 17:13:09 »
bende 2,5 yıldan beri dht finasterid dutasterid kullanıyorum bilgi verebilirim hocam burda fotolaraflarınzı paylaşırsanızı 6 ayda bir gelişimi görebiliriz

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #4 : 05 Şubat 2026, 20:18:17 »
bende 2,5 yıldan beri dht finasterid dutasterid kullanıyorum bilgi verebilirim hocam burda fotolaraflarınzı paylaşırsanızı 6 ayda bir gelişimi görebiliriz
hocam aydınlat bizi bende dutasterid kullanıyorum şuan normal düzeyde gidiyor bize ne gibi tavsiyelerde bulunursun faydasını görmeye ne zaman başladın eski yeni fotoğraflar varmı aydınlatırmısn bizi

Hodrimeydan41

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 05 Şubat 2026, 21:01:19 »
Hocam dutasterid finasterid bence aralıksız 1 sene kullanmak gerekir ondan sonra etkiler görünüyo am olan şaçı kalınlaştırıyo benim tepe ve vertexde ön şaçlarda olduda çok olmadı bende haziran ayında asuman hanıma ektirecem sizin ikinci şıklaştırma ekiminzi  merakla bekliyorum süreci ay ay güncellerseniz sevinirim dutasterid takviye ile bu şalarınız çok daha iyi gelişir

Cemil Aydın

• Full Member
« Yanıtla #6 : Bugün, 00:37:16 »
Hocam dutasterid finasterid bence aralıksız 1 sene kullanmak gerekir ondan sonra etkiler görünüyo am olan şaçı kalınlaştırıyo benim tepe ve vertexde ön şaçlarda olduda çok olmadı bende haziran ayında asuman hanıma ektirecem sizin ikinci şıklaştırma ekiminzi  merakla bekliyorum süreci ay ay güncellerseniz sevinirim dutasterid takviye ile bu şalarınız çok daha iyi gelişir
kabuk dökümünü bekliyorum fotoğrafları güncelleyeceğim şu an  gün aşırı dutasertd alıyorum

Facebook Twitter Instagram