Gönderen Konu: 17 Ocak 2026 İkinci Saç Ekimi 4.000 Greft 39 Yaş Murat Makascı Klinik  (Okunma sayısı 876 defa)

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kafamdaki beyaz kısmı merak edenler olabilir. Ekimden 1,5 ay önce kafamı bardiks demirine vurdum. Kanadı. Sonra kabuk bağladı. Kabuk düşünce orası beyaz kaldı. Adana güneşinde diğer yerler kara orası beyaz. Saç ekimiyle alakalı değil yani. 8. Gün fotoğrafları aşağıdadır.

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
9. Gün

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence bu sitenin acilen fotoğraf yükleme sistemi acilen değişmelidir. Tek tek fotoğraf yükleme sisteminden tek seferde 5 tane seç ekleye geçilmelidir. Çoğu insan bununla uğraşmamak için buraya fotoğraf yüklemeyi bırakıyor. Bende onlardan biriyim. Tek tek seçip yüklemek çok zaman alıyor. Sırf insanlara yardımcı olmak için uğraşıyorum. Yoksa çekilecek çike değil bu. Yıl olmuş 2026 ve bu sitenin sistemi 2019’daki gibi. Sırf üşendiğim için bugüne bıraktım. Yoksa çoktan gün gün paylaşırdım fotoğrafları. Geceleri boşa düştükçe yüklüyorum. Adminlere duyurulur. 10. Gün

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk attığım fotoğraflar ben yıkadıktan sonraki hali. Neredeyse hiç kabuk dökülmedi. Akşam tekrar ablama yıkattım. Daha etkili oldu. Merkeze fotoğraf attım. Ekim bölgesine kantaron yağı sürün bas çek şeklinde. 25-30 dk bekletip yıkayın dediler işe yaradı. 10. Gün ablam yıkadıktan sonra ki fotoğraflar.

svsdgnr

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar bugün güncel 25. Gün (11 Şubat) fotoğrafları atıyorum. Ön bölgede özellikle deri dökülmeleri var. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim. 10. Gün sonrası fotoğrafları atmaya devam edeceğim. 2 güne bir yıkama yapıyorum. 24. Gün yani dün yarım saat koşu bandında hafif tempo yürüyüş yaptım.

Erkaneren34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam hayırlı olsun ekiminiz. Takviye kullanıyor musunuz?

Facebook Twitter Instagram