Hayırlı olsun ekiminiz. İlk Saç Ekiminizde aslında ekim sıklığı fena gözükmüyormuş ya çıkışlarda fire vermişsiniz ya da saç telleriniz ince olduğu için istenen sonuç çıkmamış.
Ama şu var ki ön saç çizginiz cidden çok yapay bir halde yapılmış önceki ekimde. Bir adet greft atınca 1 cm öne doğallık olacağını, doğallık oluşacagını düşünmek çok mantıksız zaten. Ama yakın dönemde gördüğüm ekimlerde eski ekimciniz de zigzag sistemine dönmüş sanırım.
Yeni ekiminizde kendi isteğinize bağlı yapılan ön çizgi güzel duruyor. Yeni ekimcinizin forumdaki ekimleri yüksek greftle olduğu için takip ediyorum fena iş çıkarmıyor. Ekiminiz hayırlı olsun. Sanırım bozulan dönor bölgenize de kulak üstüne ekim yaptırdınız?
Güncelleme :Eski ekim sayfanızı gezdiğimde ön çizgi konusunda doğallık olmadığı düşüncesindeyim hala. Ama eğer yeni ekim öncesi fotoğraflarınız beni yanıltmıyorsa kendi saçlarınızla beraber ekilen saçlarınızdan da kayıp yaşamışsınız. Ön çizgi doğallığı dışında ekilen greft miktarına göre saç ilüzyonu iyiymiş, saç ekim sonrası kendi gençlik saçlarımıza ulaşmak imkansız, saçları hele ki dik şekilde taradığımızda seyreklik dikkat çekici oluyor. Sırma saçlı kişilerin ön çizgiye saç ektirip kendi saçının yoğunluğuna ulaşmayı kepaze olan ekimler de mevcut.
Size kendi çapımda Araştıran, merak eden bir saç ektiren vatandaş olarak önerim, hormon testlerini detaylı yaptırıp ona göre planlama yapmanız. 2 yılda saçın bu hale gelmesi şaşırttı beni. Ekilen saç dökülmüyor diye bir durum söz konusu değil çünkü.