Gönderen Konu: Saç Ekim Doktor Klinik Önerisi  (Okunma sayısı 368 defa)

Maximus007

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç Ekim Doktor Klinik Önerisi
« : 02 Şubat 2026, 06:49:47 »
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese gönlünce tarayabileceği sırma gibi saçlar diliyorum.

36 yaşında bir kardeşiniz olarak ağırlıkla vertex dökülmem var özellikle baba tarafımda zaten kellik de mevcut.

Saç dökülme tipim agresif değil ama fotolardan da göreceğiniz üzere vertex de geniş açıklık ve seyreklikler mevcut. Ön çizgim ve şakaklarımın açık kalması ile ilgili bir kaygım yok sadece verimli mümkün olduğunca seyreklikleri dolduracak ve vertexi mümkün olduğunca kapatacak bir saç ekimine ihtiyacım var.

Çok eskiden bir süre minoxil kullanmıştım ama devam etmedim. Onun dışında bir ilaç kullanmıyorum herhangi bir sağlık sorunumda yok.

Bütçe olarak çok bir problemim yok ama benim için önemli olan bu saç tipine en iyi ekimi yapacak ve daha önce bu tip ekimlerde başarılı olan bir klinik doktor önerisi. Şimdiden ilgi alakanız için çok teşekkür ederim güzel forumlar dilerim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Doktor Klinik Önerisi
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2026, 00:33:32 »
tepe alan çok geniş 1 ekimle kapanmaz bu alan
2 ekim düşünmelisin

bütçende sıkıntı yoksa asmed araştır

sırasıyla asuman hanım
hakan klinik
cüneyt çoşkun
ahmet tosun
medekes
akl

bunlar fiyatlarına göre güzel saç eken merkezler
Global Moderator

Maximus007

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekim Doktor Klinik Önerisi
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2026, 03:57:13 »
Çok teşekkür ederim cevap için; asmed, hakan doğanay kendisi ve Sibel Ulusan kendisi arasında kaldım. Sibel ve Hakan hoca fiyat performans olarak daha yakın geliyor bana vertex de ve seyrek alanların sıklaştırılmasında doğallık ve kapatıcılık anlamında hangisinden daha çok verim alırım sence? 🙏🏻

Facebook Twitter Instagram